SKANDALOZNE IZJAVE STARLETE! Stanija poručila: ALEKSANDRA JE IZAZIVALA, SAMA JE TRAŽILA DA JE VLADA UDARI, vratite ga nazad!

350

Tokom jučerašnjeg dana došlo je do žestoke svađe između Aleksandre Subotić, Davida Dragojevića i Vladimira Tomovića kada je Crnogorac fizički nasrnuo na Subotićevu, zbog čega je kažnjen diskvalifikacijom.

Stanija Dobrojević, Vladina djevojka je u šoku zbog njegovog izlaska, pa svaki trenutak sa nestrpljenjem očekuje da će se njen dečko pojaviti na vratima Bijele kuće. Ona je o ovome pričala sa Minom Vrbaški i Natašom Moskvom koje su je posavjetovale da ga zaboravi.

– Ti treba da pokažeš ko si ti zapravo. Moraš sada da se boriš sama. Vidi se da ju je udario – pričala je Mina Staniji.

– Ja očekujem da ga sada vrate. Ljudi, ali, bio je klip da je ona njega dva, tri puta gazila… Ja sam njega dva-tri puta ošamarila i on meni nije uzvratio, već me je poljubio. Aleksandra je tip žene koja izaziva. Ona je tip sa ulice, to radi i to traži – pričala je Stanija.

– Meni je žao, dečko je isprovociran… Nisi glupa djevojka. Ona je njega provocirala, zašto on nije uzvratio provokacijama – dodala je Moskva.

– Napolju ne postoji nijedan snimak da je ona njega zgazila i to će da ga uništi na sudu… Najgora stvar je što je on digao ruku na ženu. Pogriješio je puno, sada da on uđe unutra bio bi opšti haos. Pogrešno se postavio sve ovo vrijeme. Ti ni ne trebaš toliko da budeš uz njega – savjetovala ju je Mina.

Reći da je sasvim u redu nasrnuti na ženu i udariti joj pesnicu, samo zato što je ona izazivala je krajnje skandalozno, naročito kada ovakve riječi dolaze od jedne žene. Rijaliti je psihička igra, te je dozvoljeno sve osim fizičkog kontakta. To što Vladimir nije mogao da drugačije odreaguje, a na svakom koraku je pričao koliko je psihički iznad svih je njegov problem, a ne onoga ko je odlučio da ga provocira. Uostalom, neposredno prije ove tuče, Vladimir je prvi dirnuo Davida, ali nije dobio pesnicu kao što je Aleksandra.