STANIJA PROTJERANA IZ AMERIKE!

108

Staniji Dobrojević zabranjen je ulazak u Ameriku. Kako Rijaliti dodatak saznaje, učesnica “Zadruge 2” nalazi se na crnoj listi u Sjedinjenim Američkim Državama zbog toga što je na teritoriji te zemlje radila bez radne dozvole.

Prema tvrdnjama upućenog izvora bliskog starleti, Staniji su glave došla hvalisanja u medijima i intervjui u kojima je tvrdila kako dobro zarađuje u kazinu, nakon čega je inspekcija rada uhvatila na djelu.

– Stanija je sve vrijeme u Americi radila na crno. To joj je polazilo za rukom zato što u kazinu nije radila kao krupije, nego kao animir dama mušterijama čija obaveza je bila da se elegantno obuče i zabavlja goste dok igraju. Baš zbog toalete često je izmicala inspekciji budući da se, kada dođu, predstavljala kao gošća, a ne zaposlena. Inspektori su je po nalogu tražili uglavnom nakon intervjua u kojima je pričala kako odlično zarađuje. Jednom prilikom je izdao kolega koji nije imao pojma da Stanija radi na crno – govori dobro obaviješteni izvor i otkriva kako je Stanija uhvaćena na djelu.

– Inspektor je odmah sproveo do stanice gdje su joj zaplijenili putne isprave. Istog dana napisana je prijava i Stanija je završila na sudu. Tokom trajanja sudskog procesa Stanija nije smjela da pomisli da radi i sve vrijeme je trošila ušteđevinu. Pravi pakao nastupio je kada je stigla sudska presuda da državi mora da isplati 100.000 dolara u roku od 15 dana. Tada je Stanija izvadila bukvalno sve što je imala i još je pozajmila novac kako bi platila kaznu – završava priču izvor.

Prema tvrdnjama izvora, Dobrojevićeva je nakon što je platila kaznu protjerana iz SAD i dobila je zabranu ulaska. Kako bi izašla iz finansijskih problema i vratila dugove, a sačuvala stan od prodaje, jedini izlaz joj je bio da prihvati poziv i uđe u “Zadrugu 2”. Ona je Velikom Šefu tražila iznos kojim bi pokrila sve dugove i zaradila toliko da može da preživi dok ne pokrene neki posao koji će joj, prema očekivanjima, donijeti reklama u rijalitiju.