GAGI ĐOGANI: ISTINA JE, ANABELA I JA SMO IZNIJELI SVE STVARI IZ LUNINOG STANA!

97

Roditelji Lune Đogani koja je poslije samo tri mjeseca pauze između rijalitija ušla u Zadrugu 2, Anabela Atijas i Gagi Đogani, iznijeli su sve stvari iz stana na Novom Beogradu u kojem je blogerka živjela prije odlaska u Šimanovce.

Luna je prije ponovnog ulaska u Zadrugu živjela u luksuznom bloku na Novom Beogradu sa svojim kućnim ljubimcem, a stan je iznajmljivala na mjesečnom nivou. Gagi nam je potvrdio da su on i Anabela zajedničkom organizacijom iznijeli kćerkine stvari, te da stan više nije zakupljen.

– Da, iznijeli smo stvari iz stana gdje je živjela pod rentom. Pošto se desilo na brzinu to da je ona ušla u Zadrugu, ostalo je još dvadesetak dana prostora, i onda smo se organizovali i sve smo stvari morali da iznesemo, da bi ostavili stan prazan – objašnjava Gagi za Telegraf.

– Bila je u luksuznom bloku na Novom Beogradu, naravno da su stanovi pod kirijom skupi, koštao je 600 eura. Svi znamo svi kakva je situacija bila poslije Zadruge… Uostalom, morala je tamo, tamo su i kamere, i obezbjeđenje, garaža, ne može svako da ti priđe… Uostalom, ona je htjela da bude u tom stanu, to je bila njena želja – kaže Gagi.

Lunine stvari iz stana su zasad sklonjene sa strane, budući da, kako Gagi kaže, nema mjesta ni kod njega ni kod Anabele.