22/09/2018 - 01:44


ANTIDEPRESIVI, ALKOHOL, STARIJI MUŠKARAC: Vladimir otkrio sve MRAČNE TAJNE Miljane Kulić, ali su mama i kćerka udarile BRUTALNO!

 

Žestoka svađa nastala je ove između Miljane i Marije Kulić i Vladimira Tomovića, a svu svađu je izazvalo pitanje o Staniji i Luni.

“Kakav si ti Crnogorac kad moraš Staniju da pitaš da pričaš sa nekom djevojkom, na primjer sa Lunom”, glasilo je pitanje za bivšeg sportistu.

“Nikakav… Crnogorac se ne ogleda u tome, već u stavovima koje ja zastupam. Taj odnos koji ja imam sa Stanijom mnoge boli”, rekao je Vladimir.

Ovo je isprovociralo Mariju koja ga je odmah pitala: “Kada ćeš postati deda”.

“Sa mnom ne možete da uđete u raspravu jer ste neostvarena žena, neostvarena mama i neostvarena baba. Ako je ovo vaš produkt vi ste neostvarena mama”, odbrusio je Tomović.

“Ovo su ti maske, jer te ja znam. Kada će tvoje dijete biti, nikada. Ja ti želim da se ostvariš kao otac, ali kasniš”, rekla je gospođa Kulić, aludirajući na Vladimirovo se*sualno opredjeljenje.

Tomović je zatim prepričao situaciju koja se desila danas, a kada se Miljana obraćala svom sinu Željku Kuliću.

“Znaš li ti šta je tvoja kćerka izjavila danas? Tvoja kćerka je danas govorila svom djetetu, zato što je prokleta, govori mu “Sine moj, radosti majkina, ti nećeš biti kao on, ti ćeš voljeti djevojčice”, rekao je Vladimir.

“Tačno, to sam mu rekla. Ja ne bih voljela. Samo pričam ono što jeste, za razliku od tebe”, potvrdila je Miljana.

Bivši sportista je zatim udario na zdravlje mlade majke, ali spomenuo i njenu navodnu vezu sa mnogo starijim muškarcem.

“Sa osobom koja se liječi, koja pije antidepresive, nemam šta da pričam. I to antidepresive u kombinaciji sa alkoholom. Koliko je tvoj Zoran iz Čačka imao godina! 52. godine”, urlao je Vladimir.

 
POVEZANO