MIRKO GAVRIĆ: Moj otac je varao majku s tobom! Ostavila si vlastito dijete! ZORICA MARKOVIĆ: Imam dokaze kako si tjerao Pinkove zvezde da ti p… k….!

176

Opšta pometnja nastala je u Bijeloj kući, a naročito zbog video klipa u kojem su svi ukućani imali priliku da čuju razgovor između Zorice Marković i Miljane Kulić, a gdje je glavni akter bio Mirko Gavrić. Pjevačica je ponovo obrazložila kako su razriješili situaciju, misleći da su na to stavili tačku.

– Ja ne znam, ja više interesujem druge nego što njih zanimaju oni sami. Mirko i ja jesmo pričali i mislim da smo raščistili neke stvari. Nema potrebe da vodimo ratove, čovjek se izvinio. Samo njih dvije interesuje šta je dalje bilo. Onaj dan kad smo pričale, Miljana je rekla da je on i dalje pričao o svom ocu, a sad ispalo da je mama rekla, a ne Mirko. u njihove priče ja ne ulazim i ne zanima me. Prethodne večeri sam im objasnila da ja sa njim imam priču – rekla je Zorica.

– Pa i nas interesuje, što ne ispričaš pred svima. Mene kad bi neko prozivao, ja bih došla i rekao javno – rekla je Marija.

– A, da li je tebe je*ao onaj? – upitala ju je Zorica.

– Nije, naravno – odgovorila je Marija.

Međutim, Mirko je ustao i jasno izjavio da on i dalje stoji iza svojih riječi, a onda su pale i teške riječi koje su šokirale sve prisutne.

– Nikada joj se nisam izvinio, niti je ona meni. Ja sam imao 9 i po godina kad se to desilo. Istina je za kolače i potpuno je prirodno da otac neće pričati neke stvari. Moj otac je umro prije 25 godina, a moja majka je meni ispričala priču i podsjetila me gdje se to dešavalo i tato. Ja jako dobro znam da je moja majka zbog toga bila nesretna. Ona je zvala sve u svoju kafanu kako bi im ispričala svoju priču i spletkarila – rekao je Gavrić.

– Poslala bih poruku mom advokatu da pošalje sve slike od ovog gospodina kako je u svojoj sobi po**šio ku**eve za pola Srbije! – rekla je Zorica.

– Moja majka nije jedina koja je zbog vas plakala, ja doživljavam veliki problem, jer je ona uticala da ja ne postanem otac jednog djeteta. Ako si ti šutnula dijete i nisi znala za njega 25 godina, ja to neću da dozvolim. Ja spavam u dnevnoj jer se psihološki borim, jer si ti meni je**la mater, ali to nije ništa za ono što ću ja raditi tebi. Moja supruga je u trećem mjesecu trudnoće izgubila bebu zbog ove žene ovdje! – rekao je Mirko.

On je pričao da je veza sa njegovom ženom maska i tjerao Pinkove zvezde da mu p**e k**ac. Imam sve dokaze za to! – rekla je Zorica.

Ova informacija zaprepastila je zadrugare, a Gavrić je sa knedlom u grlu pričao o svemu.