Progovorio oženjeni dečko zadrugarke Dorotee Jovanović: Ubiću Minu Vrbaški ako pomene moje ime u Zadruzi!

99

Prije par noći Zadruga se tresla od svađe Mine Vrbaški i Dorotee Jovanović. Tom prilikom su isplivale mračne tajne, a deblji kraj je izvukla Dorotea koju je cimerka iz rijalitija raskrinkala kada je u pitanju njena veza sa starijim muškarcem.

Nakon što je Mina Vrbaški otvoreno isprozivala modnu kreatorku Doroteu Jovanović i potkačila je da je u vezi sa oženjenim frajerom rekavši joj da je lažljivica koja se zabavlja sa čovjekom koji ima burmu i djecu, Dorotea je strašno histerisala i siktala, a onda je Mina zaprijetila da će objelodaniti ime čovjeka kojeg pominje jer ga odlično poznaje i kako kaže, dobra je sa njim.

SCANDAL! je odmah pokušao da dođe do njega, međutim, uspjeli su da stupe u kontakt sa njegovim bliskim prijateljem koji je u sve upućen i koji je ispričao sljedeće:

– Mnogo je bijesan zbog toga što se dešava u Zadruzi! Pričao je sa mnom i rekao je jasno i glasno: Bude li Mina Vrbaški još jednom zaprijetila mojim identitetom, ubiću je! Neka se ne igra! Eto, to su njegove riječi – ispričao je za SCANDAL! blizak prijatelj Doroteinog navodnog ljubavnika.