Zerina Hećo mu pomutila pamet: Bane Čolak udario najboljeg prijatelja Boru Santanu! (VIDEO)

100

Bojan Gaćeša je danas dobio zadatak da raspodijeli budžet za ovonedjeljne troškove, što je on brzo uradio, ali, očekivano, nije moglo da prođe bez svađe. Ovog puta rasprava je samo djelimično bila vezana za budžet, a glavni akteri su bili Bora Santana i Bane Čolak, koji su veoma dobri drugari. Tuča je vidljiva na snimku od 21 minute klipa:

Zerina je napala Boru zato što ju je uvrijedio da se ona šlihtala Bojanu kako bi dobila veći budžet. Njih dvoje su se raspravljali, a onda se u sve umiješao i Bane. Iako je djelovao mirno, on je u jednom trenutku fizički napao Boru, zbog čega je uletjelo i obezbjeđenje koje ih je razdvojilo.

– Ajde mene razvali, ajde mene razvali – urlao je Bane na Boru!

– Je**ću ti mater zbog ovoga, bio je Miki u pravu – vikao je Bora dok su ga izvodili napolje.

Oni su nešto kasnije riješili sve nesuglasice jer su dobri drugari i shvatili su da je to najbitnije.

– Ona te maltrerira, ja ne znam šta je sa tobom, ti treba da imaš djevojku, ali ne znam šta ti je. Ona ne treba mene da napada, ti i ja smo drugovi – rekao je Bora.

– Ja sam joj rekao da nije trebalo da se miješam, ona me napada da je ispala zmija što je razdvojila dva druga, šta tebe boli ku*ac ko krade budžet i šta radi. Ja sam joj rekao da je ona tebe prva uvrijedila. Ne mogu da se iskuliram jedan dan da se ne svađam. Mene je zaboljelo od tebe jer te volim – izjasnio se Bane.