RIJEŠILA DA KAŽE SVE ŠTO JOJ JE NA SRCU! Luna Đogani: Anabela neka gleda SVOJ ŽIVOT, bolje bi joj bilo DA RADI!

395

Iako je u prethodnoj sezoni Anabela Atijas imala niz ispada gostujući u televizijskim emisijama, Luna Đogani je svojoj mami dala savjet kojeg bi trebalo da se pridržava.

– Mislim da će ovog puta to da izbjegava. Ja bih to voljela. Zamolila sam je zbog nje, jer je bila psihički loše zbog svega onog što je ranije bilo. Ne želim da joj se to opet desi. Poručila sam joj da malo više gleda svoj život, da ne bude toliko u rijalitiju, da putuje, da radi. Ja mislim da će me poslušati – dodaje Luna.

Prema njenim riječima, osim porodice, najteže je palo i društvu što će ponovo skoro deset mjeseci biti učesnik rijalitija.

– Društvu je veoma teško. Nismo ni dva mjeseca bili zajedno. Nisu me se nagledali. Bili su tužni, ali me podržavaju. Oni pravi su uvijek bili uz mene, pa i ovog puta – ističe Luna.

Veliku podršku i poslije svega dobila je od bivšeg ljubavnika Slobodana Radanovića.

– Rekao mi je da pazim, da ne pijem. Ja ne razmišljam mnogo kada popijem. Rekao mi je da se kontrolišem da ne doživljavam one moje napade, da udaram na kapiju. Njegovi savjeti mi poslije svega znače kakav god da smo imali odnos. Znači mi njegova podrška i ja sam mu zahvalna što smo se čuli – rekla je Luna.

Inače, prije njenog ulaska šuškalo se da je u vezi sa Gastozom. Međutim, ona kaže da su samo prijatelji.

– To je posebna pirča. On je moj drug. Neće ući u “Zadrugu”. Nenad je fokusiran na svoju karijeru. Mislim da je dosta što se tiče njega i rijalitija. On je dečko koji je mnogo talentovan. Treba da radi, da pravi pjesme. To mu super ide. On mi je velika podrška. Nenad me je ispratio. Posljednja je osoba koja me je vidjela prije nego što sam ušla u “Zadrugu”- kaže ona.

S obzirom na to da se u prvoj sezoni opustila pred kamerama i prepustila strastima, na pitanje da li bi joj ovog puta smetalo da to uradi iako joj je tu brat Adam, Luna je odgovorila:

– Činjenica je da su oni to sve gledali i mnogo gore stvari na TV-u kada sam bila sa Slobom. Bilo bi mi sigurno neprijatno zbog Adama, ali to je život. Ja tamo živimo svoj život i kada bi mi se to desilo sigurno se ne bih ustručavala i folirala jer ja to ne umijem. Ja sam i u prvoj “Zadruzi” ustala i rekla: “Ja sam se zaljubila i to je to”. Ali iskreno mnogo sam se promijenila. Nisam rekla sto odsto ali mislim da se ništa neće desiti.