“Je l’ nećeš više da kradeš oženjene muškarce?” Stanija sasjekla Lunu pitanjem, Đoganijeva se zbunila pa dala neočekivan odgovor!

139

Već je sasvim jasno da Stanija Dobrojević nikako ne podržava to što je Luna Đogani u prvoj sezoni Zadruge bez blama započela vezu sa tada oženjenim Slobodanom Radanovićem, i to ističe u skoro svakom razgovoru sa Đoganijevom. Njih dvije ponovo su razgovarale, u Rajskom vrtu, u društvu dvoje zadrugara.

Luna se žalila kako je previše osuđivana u prvoj Zadruzi, te da je okarakterisana i kao aljkava, ali da ona nije imala uslove da redovno pere i sređuje kosu.

Svakako, dotakla se i Kije Kockar i Slobe Radanovića, a Stanija ju je u jednom momentu upitala da li je “krađa” oženjenih završena.

– Luna, je l’ si naučila lekciju? Nećeš više da kradeš drugim ženama muškarce? To ti je velika lekcija, i sad imaš priliku da to ispraviš, ali možeš i da odeš dole… – rekla joj je Stanija.

– Naravno da jesam, neću da kradem, niti mi je to ikad bila namjera! – rekla joj je Luna poslije nekoliko trenutaka.

– Mi smo se poznavali od ranije, i uvijek smo se simpatisali – nastavila je i šokirala sve, ponovo ističući to da je nešto među njima postojalo i ranije.

– Kad smo došli ovdje, nismo mogli da izdržimo. Na današnji datum smo se smuvali. On je moja najveća ljubav. Sada ispada da je on svetac, a ja sam najgora, da sam bila sama sa sobom u vezi! Sve sam uništila, prvenstveno moje roditelje – objasnila je Luna.

Stanija joj je rekla da poznaje djevojku koja ju je “otpratila” na Instagramu zbog cijele priče sa Slobom, ali i zbog drugih negativnih osobina koje je pokazala.

– Jedna moja poznanica koja te je pratila na Instagramu, kad je počela da ta priča, ona je prestala da te prati. To ti je dokaz koliko si se srozala. Mada nisu rekli da je bilo samo zato što si bila ljubavnica, već zato što si pokazala da nisi prijatelj, da si izdala nekog – navela je Dobrojevićeva.

– Znaš šta su mi radili, ne operem kosu tri dana, nisam imala uslove da mi bude čista. Oni zaključuju da sam aljkava. To su mi radili, a ne znaš kakve su one aljkavuše i prljavuše bile – pravdala se Đoganijeva.