Zadrugar demolirao inventar: Lomio i uništavao kao da je njegovo! A ONDA JE VELIKI ŠEF POSLAO PISMO I PAPRENO GA KAZNIO!

107

Tomislav Panić je nakon sinoćnje žurke u dnevnoj sobi ušao u žestoku raspravu sa bivšom djevojkom Minom Vrbaški, a potom i sa Borom Santanom, kada je zamalo došlo do fizičkog kontakta.

Kako ne bi izbila još veća svađa, Tomu je obezbjeđenje odvelo u pritvor na određeno vrijeme. Naime, njega je obezbjeđenje sprovelo do zatvora i zatvorilo iza rešetaka, kako bi se malo smirio i razbistrio svoje misli, a on je radio suprotno.

Naime, Panić smatra da je on nepravedno pritvoren i zahtijevao je od obezbjeđenja da ga puste, a kako ga oni nisu poslušali počeo je da ruši inventar unutar zatvora. Prvo je izbacio dušeke i jastuk, potom razbio plafon i prozor.

– Prođe li još koji minut. Razbiću sve krevete. Vi ste mene odveli, umjesto onoga ko je mene odgurno – ponavljao je konstantno Toma.

U toku dana je stiglo i pismo Velikog šefa.

– Zadrugari, donijeli smo odluku da, zbog uništavanja imovine Velikog šefa, Toma bude kažnjen mjesečnim honorarom – pročitala je Olja Bajrami.