10/09/2018 - 16:44


Đorđe David progovorio o dolasku u Zvezde Granda umjesto Lukasa: Ovo će biti ozbiljna bitka, a savjeti članova žirija mi ne trebaju!

 

Cenjeni muzičar Đorđe David novi je član najgledanijeg muzičkog takmičenja Zvezda Granda!

Đorđe David je bez razmišljanja prihvatio ponudu Saše Popovića jer mu se, kako i sam kaže, svidela nova koncepcija takmičenja.

– Sale me je pozvao. Prvo sam imao gostovanje kao tajanstveni član žirija, čime je on bio maksimalno zadovoljan. Nakon gostovanja me je pozvao i posvetio dosta vremena o promeni koncepcije takmičenja u ovoj sezoni – rekao nam je David i dodao:

– Danas je prvo snimanje, prvi snimajući dan, tako da ćemo se sa kandidatima upoznavati. Kao novi član žirija nemam ingerenciju da kažem šta je to novo u takmičenju, i koji je novi sistem ove sezone. Samo ću vam reći da je to novo takmičenje napravljeno tako da nećemo mi kao članovi žirija biti u centru pažnje, nego će u centru pažnje pod jedan biti kandidati, a pod dva – naše znanje, umeće i mogućnost da to neko svoje iskustvo i shvatanje posla kojim se bavimo prenesemo na te mlade ljude, na što je mogući bolji način. Mislim da će ovoga puta biti ozbiljna bitka za prestiž prvo među nama članovima žirija, što se tiče poznavanje same materije, a drugo ozbiljna bitka za što bolji plasman takmičara.

S obzirom da se prvi put pojavljuje u ovakvom formatu zanimalo nas je da li je Đorđe David zatražio savet od kolega koje su takođe u žiriju.

– Ne verujem da ima bilo ko da mi daje savete. Ja imam 54 godine i bio sam član raznoraznih žirija u životu, dok oni nisu bili ni rođeni, a kamoli na estradi! Ne računam tu Bekutu, Bosanca i Snežanu, govorim o ovim mlađim članovima žirija. Ja sam 54 godine čovek, tako da nemam tu neku vrstu ushićenja kod tih stvari. Ali, imam ozbiljnu tremu što je to najgledaniji šou na našim prostorima, a i šire! – iskreno je rekao Đorđe za Telegraf.

Telegraf

 
POVEZANO