Aleksandra Subotić: VRIJEĐALA SI ŽENU KOJU NISI IMALA PRAVO! Luna: JA SAM OBILJEŽILA ZADRUGU, TI SI NEBITNA!

135

Svađe se samo nižu u Zadruzi, a nova se desila između Lune i Aleksandre. Rasprava između njih dvije desila se za vrijeme sastanka.

– Ja sam prije “Zadruge” čula da si nekoliko puta komentarisala mene i bilo mi je krivo jer me ne poznaješ – rekla je Luna.

– Nisam ja tebe komentarisala, nego ono što si ti radila u prethodnom rijalitiju. To što se desilo prošle sezone, po mom mišljenju si ispala najgora, ne najgora što si to uradila, već što si bila sa dečkom bez stava. Ti si ispala loša zato što nisi imala samokontrolu, nisi imala kodekse. Vrijeđala si ženu koju nisi imala pravo. Ja ničiji brak nisam rasturila, ti jesi – odbrusila je Aleksandra Luni.

– Nisi upućena. Ne daješ mi priliku da razgovaraš sa mnom da promijeniš mišljenje – pravdala se Luna.

– Istog momenta skočila je i Marija Kulić koja je prekorjela Subotićevu zbog provokacija koje je uputila modnoj blogerki.

Kako te nije sramota da je napadaš kad si radila svakojake stvarI? Sve i svašta. Jesi li bila sa oženjenim čovjekom koji je imao četiri djeteta i ženu. Ti si posljednja koja može njoj da prebacuje! Je l’ on bio oženjen? – vikala je Marija Kulić na Subotićevu.

Svađa Lune i Aleksandre se i dalje nastavila:

– Ti mene ne zanimaš, nikada te nisam komentarisala… Ti imaš nešto protiv mene, ali ne znam šta. Ne znam šta sam ja tebi uradila… Ja se plašim da ti priđem, jer me gledaš kao da ćeš da me ubiješ – rekla je Luna Aleksandri.

– Jadna ti, mučenica. Došla da se pere – rekla joj je Aleksandra.

– Daleko od mučenice – rekla je Luna.

– Pa, Boga mi. nisi daleko – rekla je Aleksandra.

– Pa nisi ni ti… Ja sam ovdje najbitnija – rekla je Luna.

– Poznata si veoma… – rekla je Aleksandra.

– I sama znaš da jesam. Ti si nebitna. Ja sam obilježila Zadrugu, a ti si nebitna – rekla je Luna.

– Kako si obilježila? – rekla je Aleksandra.

– Nebitno, obilježila sam – rekla je Luna.