STANIJA ZA REMONT DALA 2.000 EURA: Evo šta je sve radila na sebi pred ulazak u “Zadrugu 2”!

127

Stanija Dobrojević vraća se na male ekrane, i to u „Zadrugu 2“, kao jedna od velikih rijaliti zvijezda, jer je 2015. godine odnijela pobjedu u „Farmi 6“! Ona je i prethodne, 2014. godine, u „Farmi 5“ došla do superfinala, ali je izgubila od Mema Haljevca, slikara iz Sarajeva.

Stanija je pobjedom 2015. godine osvojila nagradu od 50.000 eura, koju je trebalo da podijeli sa Kristijanom Golubovićem, ali je ubrzo između njih, poslije romanse, došlo do svađe i prepucavanja. Zato je ovog puta, da bi ušla u „Zadrugu 2“ imala samo dva uslova – da joj cimeri nikako ne budu upravo Kristijan Golubović i Tamara Đurić, koju je Stanija i pobijedila u superfinalu „Farme 6“.

Prema nekim izvorima, Stanija je za „Zadrugu 2“ tražila 100.000 eura, a ako je to tačno, nije za čuđenje, jer je starleta pred sam ulazak u „Zadrugu“ samo na remont tijela i lica potrošila oko 2.000 eura!

Kako „Alo!“ saznaje, Stanija je išla da stavi botoks oko očiju i na čelo, a taj tretman koštao jenešto više od 300 eura. Potom je morala na dva pregleda kod ljekara specijaliste kako bi bila sigurna da je svaki zahvat za koji se odluči opravdan, pa je to platila po 120 eura. Stanija je riješila da još malo dotjera usne, a ta korekcija koštala je ukupno 300 eura.

Pošto je poznato da Stanija ulaže i u svoje tijelo i da joj je g*za glavni adut, riješila je da odradi i antejdž tretman cijelog tijela, što je koštalo 240 eura. Mezoterapija je takođe bila obavezan dio doterivanja, pa je Stanija za to iskeširala 160 eura, a prije dva mjeseca Dobrojevićeva je riješila da popuni i sve bore, pa je taj tretman koštao 600 eura. Sve do početka „Zadruge“, Stanija će redovno ići na masažu, na redovne kozmetičke tretmane lica i tijela. Očigledno je da je ovih otprilike 2.000 eura potrošila s namjerom da tokom čitavog boravka u „Zadruzi 2“ besprijekorno izgleda.

Stanija je informaciju da ulazi u „Zadrugu“ prije nekoliko dana potvrdila na svom profilu na Instagramu:

– Armijo, hoćemo po duplu krunu? – napisala je bivša pobjednica rijalitija „Farma“. Vjerovatno je ovim pozivom Stanija iznervirala mnoge već poznate učesnike i uplašila neke nove, koji još nisu osjetili šta znači biti u takvom šou programu.