Sloba UPUTIO JASNU PORUKU Kiji i Luni, a zbog njegovih riječi će POBIJESNITI?!

109

Milionski auditorijum je Slobodana Radanovića prvo upoznao kroz najgledanije muzičko takmičenje “Pinkove zvezde”, a potom i kao učesnika rijalitija “Zadruga” gdje se nije pokazao u najboljem svjetlu s obzirom na to da je prevario svoju suprugu Kristinu Kockar sa Lunom Đogani.

Zbog ovoga je naišao na mnoštvo osuda koje se, srećom, nisu odrazile na njegovu karijeru, ali i te kako jesu na privatni život. On je prije nekoliko nedjelja okončao brak sa Kockarevom pred Osnovnim sudom u Zrenjaninu i tu stavio tačku na njihov zajednički život.

Iako je oboma ovaj trenutak teško pao, oboje su podignute glave nastavili dalje i fokusirali se na svoje karijere. Bivši supružnici nerijetko objavljuju stihove na društvenim mrežama, za koje se može reći da su upućene jedno drugom.

Sloba je na svom Instagram profilu postavio sliku sa veoma posebnom porukom, koja će, ne sumnjamo, dotaći i njegovu suprugu, ali i njegovu bivšu djevojku.

– Ne zanima me ko je najveća riba u ribnjaku. Ja sam u potpunosti drugačija životinja – objavio je Sloba fotografiju sa ovim citatom.