LUNA ODGOVORILA KIJI NA PROZIVKU DA JE MASNOGLAVA: Njene riječi će vas ostaviti bez teksta!

170

Luna je sa majkom Anabelom otputovala u Istanbul da kupi novu garderobu za rijaliti, nakon što je uspjela da vrati duševni mir i povrati sigurnost uz pomoć stručnog lica.

Kćerka nekada popularnog dvojca „Fanky Dži” uživa u stečenoj popularnosti do koje je došla bespoštednom borbom u rijalitiju „Zadruga”. Bila je nekoliko puta na ivici nervnog sloma boreći se punih devet mjeseci da pred oltar odvede tada oženjenog pjevača Slobodana Radanovića. Sada se, kaže, ohladila, emocije je uspjela da ugasi i da se sasvim restartuje, riješena da u „Zadrugu 2” uđe sa velikim očekivanjima i da izađe kao pobjednica.

– Spremna sam kao nikad za nove pobjede, kao nova sam, jača i zrelija nego prije. Ne dam se i idem na pobjedu. Ulazim kao zvijezda prve „Zadruge”, jedna od tri glavne uloge. Osjećam se kao zvijezda, da kažem drugačije, lagala bih. Nikakve emocije prema Slobi više ne osjećam, iščupala sam se iz te priče. Znam da će me ljudi uvijek vraćati na to, ali meni ne prija nikakav razgovor na tu temu – istakla je Luna Đogani.

Iako je povezuju sa mnogim muškarcima, Luna Đogani kaže da je slobodna, a na pitanje da li se plaši da će u rijalitiju sevnuti opet varnice između nje i Gastoza kaže:

– Ne vjerujem zato što ne bih voljela da ga ikada izgubim kao prijatelja. Mnogo volim Gastoza kao čovjeka i veoma mi znači.

Luna Đogani kaže da su joj najbliži ukazali na to da neke komentare treba da izbjegne, pa čak i ako je Kija Kockar naziva pogrdnim imenima.

– Nemam nikakav odnos sa Kijom i Slobom. Ukoliko bih njega srela pozdravili bismo se, a sa njom ni toliko. Ona nije fokus mog života i nije mi bitna, tako da nemam potrebu da je komentarišem. Ono što je izjavila mene ne zanima jer me ne dotiče šta god da kaže.