Voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević nekoliko mjeseci dobijala PRIJETNJE ZBOG ANABELE I LUNE! EVO ŠTA KAŽE ANABELA!

168

BEOGRAD – Poslije snažne eksplozije u kojoj je jutros u Ulici Ljutice Bogdana raznijet džip koji je vozila voditeljka Zadruge Tv Pink Dušica Jakovljević, policija i dalje prikuplja sve dokaze i tragove, a istraga se kako Kurir saznaje, vodi u nekoliko pravaca.

Kako izvor Kurira iz istrage otkriva, na saslušanje bi u narednim danima moglo da bude pozvano i nekoliko javnih ličnosti, zbog prijetnji koje je voditeljka nedavno prijavila policiji.

– Sumnja se da je bomba bila opomena za emotivnog partnera Dušice Jakovljević, Jovicu Aleksića. Međutim, voditeljka Zadruge Pink TV i sama je prijavila nedavno prijetnje, pa će jedan pravac istrage biti usmjeren i u tom smijeru. Svakako je cilj da se krivci što prije otkriju i procesuiraju – otkriva izvor Kurira iz istrage.

On otkriva da je Dušici Jakovljević, prije eksplozije, dva puta bio izgreban automobil.

Sagovornik iz istrage nije želio da otkriva ko bi mogao da se nađe u policiji, niti da li je voditeljka rekla na koga sumnja.

Međutim, kako Kurir saznaje iz najbližeg okruženja voditeljke “Zadruge” prijetnje su joj upućivali fanovi bivše učesnice Zadruge Lune i njene majke Anabele Đogani, naročito poslije javne rasprave koju je sa Anabelom imala u svojoj emisiji.

– Dušici su, najčešće preko društvenih mreža upućivali “fanovi” Lune i Anabele Đogani. Međutim, i njoj i svima nama je jasno da iza fan stranica ne stoje neki nepoznati ljudi, već ili same osobe kojima su te stranice posvećene, ili njihovi najbliži prijatelji i saradnici. Dušica se nije žalila da je uplašena zbog toga, ali je dobro da je na vrijeme o svemu obavijestila kako javnost, tako i policiju – kaže sagovornik Kurira iz okruženja Dušice Jakovljević.

Naime, voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević je, nakon što je bombom raznijet džip koji je vozila posljednjih mjeseci, policiji ispričala da je u prethodnom periodu dobijala prijetnje, saznaje Kurir.

Anabela: Baš me je potreslo!

– Jao užas. Sad prvi put čujem za to. Ja sam na putu, u Turskoj sam. Baš me je potreslo. Nemam sta drugo da kažem osim da je grozna vijest. Hvala Bogu da su svi dobro i da niko nije povrijeđen! – rekla je za Kurir vidno potresena Anabela.