ANĐELO ZBOG SVOJIH NIJE SMIO DA PRENOĆI KOD TEODORE, ALI JE VARAO BEZ PROBLEMA: Procurile nove informacije o raskidu rijaliti para!

103

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković od početka veze bore se s olujnim vjetrovima. Nakon žučnih rasprava koje su vodili međusobno, ne bi li uplovili u mirnu luku, naišli su na osude zadrugara, porodice, javnosti uopšte… To je, izgleda, učinili svoje i par nije izdržao pritisak, te su raskinuli.

Međutim, koliko o vezi, toliko se danas o njihovom raskidu priča! Milan Milošević otkrio je tim povodom detalje koje je malo ko znao.

– Ovo (raskid) je bilo neminovno. Njegovi ne mogu da prihvate Teodoru, oni to ne kriju. A ona je uvijek bila diplomata u odgovorima, tačno je znala šta da kaže, a šta ne treba da kaže, to mi se svidjelo. Sada, evo šta se izdešavalo… Prezauzeta je, pa je, mislim, tu došlo malo razdora između njih.

– Ne provode više sve vrijeme zajedno. Ona je, kada je izašla, iznajmila stan, to svi znate. On u tom stanu nikada nije smio da prenoći, tako sam čuo! Kap koja je prelila čašu je situacija sa izvijesnom Lijom, s kojom je Anđelo proveo noć… I Sloba je demantovao treći dan da nema ništa s Lunom i da nikada ne bi prevario svoju ženu! Što kaže Goca – ne može vatra kraj slame nikako, a da ne plane. I, to je to”, rekao je u emisili “Zadruga, narod pita” Milan i zaprepastio kako sve prisutne, tako i sve one kraj malih ekrana.