KIJA KOCKAR I STEFAN KARIĆ UŽIVALI ZAJEDNO NA BAZENU: Prije par dana na istom mjestu boravio sam, a ovoga puta mu se pridružila i ona! ORAO PAO!

153

Tek što se prašina oko afere sa Vukom Mobom slegla, pobjednica ‘Zadruge’ Kija Kockar je danas uhvaćena u društvu Stefana Karića, mladića za kojeg se pisalo da je s njim varala Slobu i čiji je otac tvrdio kako je noć pred ulazak u rijaliti prenoćila kod njih u kući. Oni su uživali na jednom bazenu smještenom na mirnoj lokaciji, dvadesetak minuta vožnje od Beograda.

Kija Kockar je ponovo uhvaćena u društvu Stefana Karića. Podsjetimo, prvo se nekoliko dana nakon izlaska iz rijalitija našla s njim na privatnoj proslavi povodom rođenja kćerkice njenog prijatelja. Tada je demantovala bilo kakvu emotivnu povezanost sa njim rekavši kako je on najbolji drug dečka njene kume Vanje. Tada su svi zajedno bili u istom društvu, no današnja fotografija nastala u Ovči, prigradskom naselju u opštini Palilula, pokazuje kako Kija i Stefan uživaju na bazenu bez kume i njenog dečka. Fotografiju je prvo objavila Kijina hejt stranica.

Nedugo zatim se oglasio i Osman Karić, otac Stefana Karića, koji je u javnost dospio kada je Kija bila u Zadruzi, rekavši kako je ona noć pred ulazak u rijaliti prespavala kod njih u kući. Doduše, ogradio se i rekao kako ne može znati šta su radili tu noć u sobi. On je objavio fotografiju sina i Kije uz zanimljiv status: “Orao pao. Soko dolijao. Tako je plivačice moja… Hajd sad ka obali, bićeš bolja od Hedi LaMar.” (Hedi LaMar – glumica koja je lomila srca)

Interesantno je kako su se Kija i Stefan našli na istom mjestu, gdje je mlađahni Karić uživao i prije par dana, čemu u prilog ide i fotografija koju je sam objavio sa sportsko rekreativnog centra u sklopu kojeg se nalazi i bazen još 20. jula.

Kija je na istom mjestu uslikana danas, i to ni manje ni više nego sa njim. Moguće da joj je Stefan dao dobar prijedlog gdje se može odmoriti nakon napornih nastupa i stresa oko navodne afere sa Vukom Mobom.

Da li između Stefana i Kije ima nešto više od prijateljstva, pošto ove fotografije podgrijavaju sumnju, ostaje da saznamo uskoro.

Inače, Kijinu lokaciju su odali i njeni fanovi: