SVE NAS JE SLAGALA? Kija govorila da joj je Vuk Mob samo prijatelj, a OVE NJEGOVE IZJAVE su DOKAZ da mu je RAZORILA VJERIDBU!

95

Popularni pjevač Vukadin Gojković poznatiji kao Vuk Mob odlučio je da stavi tačku na medijske špekulacije o njegovom odnosu sa pobjednicom Zadruge Kristinom Kijom Kockar. Takođe, govori i o odnosu sa bivšom vjerenicom Biljanom i priznao da se iskreno kaje zbog svega što joj je uradio.

Na pitanje da li se kaje zbog svojih postupaka pjevač kaže:

– Generalno se kajem što je izašla ta priča u javnost, ta neka navodna veza i što je Bilja najviše povrijeđena zbog toga, a nije to zaslužila. Nisam mogao da zamislim da će se napraviti neki nastavak “Zadruge” od cijele te priče.

Na komentare da je njegova veza sa Kijom marketing, kaže uopšte se ne obazire.

– Meni nastupa ne manjka, bukiran sam tako da cijelo ljeto radim. Ja sam karijeru digao na zavidan nivo i bez Kije i te priče – kaže Vuk.

Mnogi su ga osudili što je započeo vezu sa Kijom, dok je bio sa vjerenicom.

– Kada sam upoznao Kiju krajem juna, Biljana i ja nismo tada bili zajedno. Raskinuli smo prije toga samo što ja nisam imao potrebu da javno pišem. Tek kada su krenule priče kako varam Bilju sa Kijom, ja sam okačio na Instagram da nisam više vjeren, da se ogradim od cijele priče – kaže pjevač.

Sa Kijom je kaže u dobrim odnosima.

– Sada se ne družimo, ona je po Crnoj Gori, ja radim po Bosni i to je to.

A kako Vuk komentariše što se Kockareva u donjem vešu šetala po terasi njegove porodične kuće:

-To nije normalno ponašanje, ali ni ja nisam normalan. Ne spadam u klasični model momka koji funkcioniše po kalupu nekom. Ja spadam u one momke koji rade sve što žele u trenutku I ne interesuje me šta će ko da misli I šta će ko da kaže.