KIJA JE TEŠKO PODNIJELA RAZVOD, BILO JOJ JE JAKO LOŠE: Milan iznio šta mu je Kristina rekla nakon što se razvela od Slobe! (VIDEO)

295

Novinar Milan Milošević gostovao je u emisiji ,,Zadruga, narod pita”, a ono što i dalje ne prestaje da intrigira javnost jeste razvod bivših zadrugara Slobodana Radanovića i Kristine Kockar.

S obzirom na to da je Milan upućen u mnogobrojne situacije vezane za njih dvoje, tako je i nakon razvoda braka imao sveže informacije koje je voditelju Darku Tanasijeviću ekskluzivno otkrio.

Kija je jako teško podnela razvod. Kad sam je zvao posle svega, rekla mi je da je jako loše. Za njene nastupe se traži karta više, ona je jednostavno stala u rang sa ljudima koji godinama pokušavaju da izgrade karijeru. Hoću da kažem da ona nije imala vremena da sedne i da plače, ona je mogla samo da se spakuje i da ode u Crnu goru da nastupa. Rekla mi je da joj je bilo jako teško, a da se u sudnici ništa specijalno nije dogodilo, osim da je videla suze u Slobinim očima, ni njoj nije bilo svejedno. Oseti se u razgovoru sa njom da ona njega voli, međutim ona ne može da pređe preko nekih stvari. Ljudi su postali toliko prisni, od jednog lajka napravi se haos – rekao je Milan.

Šta je još Milan otkrio pogledajte u nastavku.