LUNA ĐOGANI OBMANULA SRBIJU DA BI OTPUTOVALA U DUBAI? Ovo su dokazi velike internet PREVARE u kojoj ste i vi učestvovali!

135

Modna blogerka Luna Đogani, koja dospjela pod budno oko javnosti kada je bila sa oženjenim pjevačem sada je učestvovala i u internet prevari, a i uz pomoć iste otputovala u Dubai.

Radi se o tome da je Luna navodno sklopila dogovor sa jednom stranicom na Instagramu, kako bi dobila veći broj pratioca. Ta stranica je pokrenula nagradnu igru, putovanje u Dubaji, a Luna ih je reklamirala, gdje je jedan od uslova učešća bio i da je učesnici zaprate na toj društvenoj mreži.

Međutim, kada je došlo do proglašenja pobjednika, jedan čovjek je izvučen, ali su neki ukazali na nepravilnosti. Na slici gdje je objavljen pobjednik, vidi se ko je još učestvovao, pa su izvijesnu Anu kontaktirali kako bi potvrdili da je stvarno bila dio cijele te priče. Ipak, Ana je osporila da je ikada učestvovala u nečemu takvom.

Da li je Luna pristala na ovu igru kako bi dobila još pratioca ili ni sama nije bila upoznata da se radi o potencijalnoj prevari, ostaje da se vidi.