POSLAO JOJ PORUKU! Sloba više nije mogao – IZBACIO SVE: Ovo su njegova ISTINSKA osjećanja! ŽELIM KIJU, EMOTIVNO ME ISPUNJAVA!

680

Ljubavna drama između Slobodana Radanovića i Kije Kockar i dalje intrigira javnost. Dok pojedini spekulišu da su njihove svađe i razdvojenost samo farsa za javnost, oni su to nekoliko puta oštro demantovali.

Ipak, Slobo je riješio da otvori dušu i za Alo je otkrio da i dalje gaji emocije prema Kiji, uprkos tome što su im se putevi razišli. Da mu je stalo do nje, govori i činjenica da bi volio jednog dana da snime i duet, s obzirom na to da je njegova bivša riješila da postane pjevačica.

– Dok smo bili u braku, govorila je da bi mnogo voljela da se bavi pjevanjem, a ja sam je podržavao i govorio joj da ima sluha za muziku. Mislim da sam jedini koji ju je na neki način podržavao u tome. Ipak, nikad nisam pomišljao da će se ozbiljno baviti pjevanjem – kaže Sloba i priznaje da mu je drago što je uspjela.

– Beskrajno mi je drago što njena pjesma ima nekoliko miliona pregleda za tako kratak period. Zaslužila ih je i od srca joj želim da svaka pjesma prođe tako – kaže Radanović, koji bi volio da Kristina i on ponovo ostvare kontakt.

– Jednog dana bih volio da snimim pjesmu sa Kristinom. Vjerujem da u ovom trenutku to ne bi bilo pametno zbog cijele situacije koja nam se dešava, ali sam siguran da bismo mogli da ostvarimo tu ideju – rekao je Slobodan, koji trenutno ima vremena samo za posao.

– Još nisam spreman za novu ljubav, dok podvučem crtu i riješim sve, biće vremena za to. Trenutno sam posvećen isključivo poslovnim vezama. Emotivno me ispunjava muzika i, kao što sam rekao, muzika je jedini razlog mog ulaska u rijaliti. Ne razmišljam o emocijama, posao me drži jakim, ispunjava me pozitivnom energijom i daje mi snagu za dalje – kaže pjevač, dok na pitanje o Luni Đogani nije želio pretjerano da komentariše.

– Poslao sam joj poruku, čestitao joj otvaranje butika, čak sam joj i javno u emisiji poželio sve najbolje. Za mene je to ljudski i sasvim normalno – kratko je prokomentarisao Sloba odnos sa bivšom djevojkom.