JEDINO ME ONA NIJE ZVALA DA PITA KAKO SAM, SVI OSTALI JESU! Miljana Kulić smatra da je Kiji udarila slava u glavu: Ko visoko leti nisko pada!

219

Trudna Miljana Kulić je sada riješila da otkrije kakvo mišljenje ima o pobjednici Zadruge Kristini Kockar, a iako su bile u dobrim odnosima tokom rijalitija, ona ipak nije imala riječi hvale.

– Rijaliti se završio prije nešto više od mjesec dana, ali nas nekoliko je i dalje u kontaktu. Čujem se gotovo sa svima, izuzev sa Kijom. Jedino me ona nije zvala da me pita kako sam i šta radim, iako mi je obećala da će doći kod mene i da ćemo se družiti nakon rijalitija. Ni poruku mi nije poslala, ali nije mi žao što sam je u “Zadruzi” branila – kaže Miljana za “Alo” i dodaje:

– Tek sada mi je jasno šta je Sloba mislio kada je rekao da se ona ne druži ni sa kim i da gleda samo sebe. Ali dobro, neka je, možda tako treba u životu. Znate kako kažu: “Ko visoko leti, nisko pada”, a u drugu sezonu “Zadruge” će ući neka nova prevarena žena, pa će Kija pasti u zaborav. Ona me više ne zanima – poručila je Kulićeva.

Miljana će uskoro roditi bebu, a pjevačica Goca Tržan je poručila da dječak koga će roditi ova rijaliti učesnica nije Lenin brat.