17/07/2018 - 01:58


SLOBA ODGOVORIO NA LUNINE I GAGIJEVE PROZIVKE: Naravno da je to bila KRISTINA! JA DRUGO NEMAM!

 

Blogerka i biv┼ía zadrugarka Luna ─Éogani zajedno sa ocem Gagijem razgovarala je o peva─Źu Slobi Radanovi─çu javno, te o njihovoj vezi koja je po─Źela i zavr┼íila se tokom “Zadruge”. Tom prilikom, Gagi je naveo kako je Sloba bio anonimus, pa je stekao popularnost zahvaljuju─çi ljubavnoj vezi sa njegovom ─çerkom dok je jo┼í uvek bio u braku sa, sada pobednicom rijalitija, Kristinom Kijom Kockar.

Sloba je, ina─Źe, na Instagramu objavio fotografiju maske anonimusa, ┼íto su mnogi protuma─Źili kao odgovor nesu─Ĺenom tastu.

“Da, tu masku sam postavio na stori zato ┼íto mi je mnogo njih pisalo kako su po─Źele da padaju maske, oni su tu ne┼íto protuma─Źili. Ako on ka┼że da sam anonimus, onda neka bude tako. Ja sam se predstavio kroz takmi─Źenje ‘Pinkove zvezde’ kao peva─Ź i imao sam nastupe pre toga, tako da su ljudi ve─ç znali za mene… To je glupost”, izjavio je on.

Kako je Luna, pak, izjavila kako se Sloba promenio od “Zadruge”, ni to nije propustio da prokomentari┼íe.

“Svi vide ne┼íto u drugima, niko ne vidi ni┼íta o sebi. Ja ne smatram da sam se ja promenio, jednostavno sam se umorio od cele pri─Źe. Shvatio sam da nije dobro ni za jedno ni za drugo da budemo zajedno. Sve sam uvideo kada sam iza┼íao, to ne ide i tako je kako je”, ka┼że on.

Luna je prili─Źno ogor─Źenim tonom ispri─Źala da je iznena─Ĺena njegovom izjavom da je Kija ljubav njegovog ┼żivota, ali on je bez obzira na sve to i potvrdio!

“Normalno je da ─çu re─çi da mi je neko sa kim sam bio pet godina i u braku bio najve─ça ljubav. Ne znam ┼íta mo┼że biti ozbiljnije od toga, jer ja ozbiljnije od toga nemam. Ono ┼íto smo Luna i ja imali bilo je u okviru ‘Zadruge’ i to jeste bilo veliko. Jesam se ja zaljubio i zavoleo je, ali ako se pitamo ┼íta je bilo ve─çe i ozbiljnije – naravno da je to bila Kristina. To je najnormalniji mogu─çi odgovor”, zaklju─Źio je peva─Ź.

 
POVEZANO
 
 
 
ÔťĽ