LEPI MIĆA O ŽENI I ĆERKI: Znam šta radim, A BARGRU IMA DA URNIŠEM! (VIDEO)

185

Nakon brojnih svađa na račun porodice, posebno nakon susreta sa Jelenom Golubović, Lepi Mića konačno je progovorio o ženi i ćerki. Ističući da je on veoma staložen čovek, koji bi učinio sve za mir i normalan život svoje porodice, pohvalio se njihovim uspesima i zapretio onima koji, po njegovom mišljenju, pokušavaju to da naruše.

“Ja sam najneškolovaniji u svojoj porodici! Moja supruga je inženjer, moja ćerka je magistar, a sad će biti doktor, radi u Guglu, devojka za ponos. Ja sam njen otac. Ja sam moju porodicu i te kako sačuvao od javnosti, pa ako se ja moram ‘blamirati’ to je meni na leđa. Ali ja odlično znam šta radim. Niti sam bolestan, niti sam nervozan, ja sam jako staložen čovek, jako zdrav, jako pametan i jako srećan u životu”, priznao je Lepi Mića.

“Što se tiče mog ponašanja, verujte mi, ja uopšte nisam nervoza, ja sam jako smiren. Moj pritisak je uvek 120 sa 80, ja sam jako staložen čovek. Verujte mi, ja se nisam posvađao u životu pet puta. Ali ne dozvoljavam! Ovo je televizija, gde nas gledaju milioni ljudi, javno mesto, ako se nešto kaže i ja ostanem imun na to – to prođe, a ja ostadoh takav, krivih leđa. Ne dozvoljavam bagri da me u studiju naziva makroom, gejom, pedofilom i tako dalje. Takvu ću stoku da vređam konstantno! Takvu ću stoku da urnišem!” žustro je poručio on.