SLOBA I KIJA SU SADA RAZVEDENI, A ON JE OTKRIO KAKO JE POČELA PETOGODIŠNJA LJUBAV: Svašta sam radio za nju, govorio joj da je prelijepa, a ovo sam joj zamjerao! (VIDEO)

138

Sloba Radanović i Kristina Kija Kockar danas su okončali svoj brak koji je trajao godinu dana.

“Nevolje u raju” su počele u trenutku kada je Sloba prevario svoju ženu Kiju sa blogerkom Lunom Đogani, a pevač je nedavno gostovao u emisiji gde je otkrio kako su se Kristina i on upoznali.

Već je poznato da se ljubav između njih rodila se 2013. godine, kad su počeli da se dopisuju preko Fejsbuka. Radanović je Kiju primetio na stranici Kurira, gde su oboje komentarisali jedan članak. Pevač je u jednoj emisiji ispričao kako se tačno sve desilo, ali i šta je sve činio za pobednicu “Zadruge”.

“Mi smo udaljeni ni kilometar, ali nikada se nismo upoznali pre nego što smo komentarisali neke objave na Fejsbuku. Tu smo se rasparavljali, a onda sam ja tražio neke knjige za fakultet, pa se ona javila da ih ima. Tako smo se našli, otišli na piće, posle malo po malo i smuvali smo se”, rekao je Sloba, koji je sve radio da Kiji iskaže ljubav.

“Svašta sam radio. Mislim da je njena mama bila predsednik kućnog saveta u njenoj zgradi, a ja sam joj napisao ogroman grafit, pa je imala problem sa stanarima. Pisalo je: “Kristina, volim te” i bilo je ispod njenog prozora. Znala je da sam to ja, jer sam joj poslao poruku čim se probudila. Slao sam joj i 101 ružu, bile su te situacije kada je dolazila, pa sam joj po sobi i celoj kući lepio 150 komada stikera, bukvalno ih je bilo i u frižideru i na svima su bile poruke. Na ogledalu sam joj pisao: “Ne moraš da se ogledaš, prelepa si”, izjavio je Sloba.

Pevač je dodao da o Kristini i dalje ima lepo mišljenje.

“Uvek ću ga imati, sa njom sam proveo 5 godina. Šta god se dogodi, biće tako”, rekao je pevač i objasnio šta je najviše zamerao svojoj sada bivšoj ženi.

“Nikada nije bilo kompromisa, prostora za dogovor, uvek smo se natezali oko odluka. Ja na kraju iz prevelike ljubavi sve dozvolim, pa ispadne da nemam svoj stav. Tako je uvek bilo. Nije bila jednostavna, sve je bilo ili po njenom ili nikako. Dosadno je kada je neko jednostavan, ali je to postalo čak i neukusno, mnogo se često dešavalo”, rekao je Sloba Radanović.