IZ ZATVORSKE ĆELIJE PRAVO U RIJALITI! Fanovi traže da Marjanović uđe u Zadrugu 2. Zoran se boji UROKA! Peh mu je, kad uđe u rijaliti pravo ide u zatvor!

250

Zoran Marjanović, muž brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović Krsmanović, pušten je iz pritvora u kom je bio od 15. septembra prošle godine, a fanovi rijaliti formata odmah žele da ga opet vide u Zadruzi 2, iz kog je i otišao u pritvor.

Naime, Marjanović je pre nego što je uhapšen bio učesnik rijaliti šoua Zadruga, ali je u njemu boravio samo osam dana, budući da je pošto je izašao, odmah bio uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu.

“Toliko toga sam prebacio iza leđa tako da me u rijalitiju ništa neće iznenaditi. Što se tiče hejtera, njih ni sam Bog ne može da promeni, oni imaju veliki problem, a onaj deo koji je izmanipalisan, moći će da me vide onakvog kakvog jesam”, rekao je tada Marjanović.

Posle osam dana, koliko je proveo u Zadruzi, Marjanović je izašao i odmah je sproveden u pritvor.

Posle devet i po meseci, Marjanović je izašao iz pritvora, a odmah je “internet zajednica” počela da bruju kako treba da uđe i u Zadrugu 2, koja kako je najavljeno kreće od septembra.

Podsetimo, pevačica Zvezda Granda Jelena Marjanović pronađena je mrtva na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine. Nestanak Marjanovićeve je prijavljen dana ranije, 1. aprila, kada je Jelena otišla na trčanje.