14/07/2018 - 01:03


Luna van sebe: POKUŠALI SU MI ZAPALITI BUTIK! Ovo neće završiti na dobro, NISTE SVJESNI NA ŠTA SAM SVE SPREMNA! (VIDEO)

 

Luna Đogani sinoć je otvorila butik sa garderobom iz kolekcije koju je sama kreirala. Iako je izgledalo kao da se Lunini snovi ostvaruju, nju je već jutros dočekalo neprijatno iznenađenje.

Naime, Đoganijeva je snimila kratak video na svom Instagram profilu i obratila se fanovima ali i onima koji imaju nešto protiv nje.

– Ćao drugari, želim samo da vas obavijestim da sam danas doživjela jednu jako neprijatnu situaciju. Dok sam danas bila na slikanju saznala sam da su dva momka bila u mom butiku i maltretirala radnice koje su bile tamo, psihički. Htjeli su da mi unište butik, da ga zapale, svašta se nešto desilo. Želim samo da vam kažem da su kamere sve zabilježile, momci su prijavljeni! Neće ostati ovako, ja vam to obećavam. Ne mogu da vjerujem da se u 21. vijeku ovo dešava. Poslije rijalitija, da sam ja nekog toliko ugrozila i toliko uvrijedila, da je neko spreman toliko nisko da padne da dođe i da maltretira dvije nedužne djevojke i da želi da uništi nešto što nije njegovo. Želim da vam kažem samo da od sada ko god bude pokušao na neki način da me povrijedi, ponizi, da se na takav način sveti za šta god, ja vam obećavam da neće dobro proći i da će imati i te kako velike probleme – rekla je Luna.

Đoganijeva je dodala i kratku poruku ispod snimka koju je namijenila svojim antifanovima za koje vjeruje da su počinioci ovog djela.

– Ovo je otišlo predaleko! “Fanovi” druge strane su spremni na sve samo da bi me povrijedili, obećavam vam da se neće završiti na dobro! Niste ni svjesni na šta sam sve spremna da bih se zaštitila. Momci prijavljeni ste i nek vam je Bog u pomoći… SRAMOTA! Bog sve vidi – napisla je Luna uz snimak.

Snimak je poslije izbrisala!

 
POVEZANO