SLOBINA MAMA DRAGINJA: Kiju nisam odvajala od svog djeteta! Čekala sam da mi dođe sa unučetom! (VIDEO)

135

Kija Kristina Kockar, pobjednica rijaliti šoua Zadruga, koju je suprug Slobodan Radanović prevario sa Lunom Đogani, otkrila je da su je svekrvine riječi najviše pogodile, a na Jutjubu se pojavio snimak Slobine majke Draginje koja je imala šta da kaže o svojoj snajki.

“Nikad ništa protiv ove nisam rekla. Da sam po riječi rekla. Ja sam na djecu osetljiva, ja kćerku nemam. Podigla sam je tu, nisam je odvajala od svog djeteta. Da ona odvoji njega od svih nas. Ona je valjda navikla da bude samoživa. Nema nikoga. Ne treba ona meni da dođe i da kuha i da pere, nego da se nadaš da ti danas-sutra dođe unuče. Da ti sin dođe sat vremena da posjedi”, pričala je Draginja šta stvarno misli o Kiji.

Međutim, Kija je čula da je Slobina mama govorila drugačije.

“Slobin brat od ujaka je rekao da sam ja “obična stjuardesa”: njegov otac je rekao kako sam ja izbačena iz avio-kompanije jar sam varala Slobodana sa pilotom. To je veoma ružno, mogu da ih dobijem na sudu.Nisam tužila njegovu majku, već sam joj poslala opomenu. Ona je rekla da sam ja kopile. To mi je bilo bolno i gnusno”, izjavila je Kija.