Nadežda 26 dana poslije bježanja iz Zadruge priznala zbog koga je preskočila ogradu!

101

Nadežda Biljić će svoje učešće u Zadruzi pamtiti po burnim vezama, vjeridbom sa Mikijem Đuričićem, ali i po tome što je pobjegla iz rijalitija tako što je preskočila ogradu.

Nadežda je tokom Zadruge isticala Lunu kao glavni problem u rijalitiju, međutim, u emisiji “Narod pita” otkrila je pravi razlog zbog kojeg se odlučila na ovaj korak.

– Nije Luna ta zbog koje sam ja preskočila ogradu, ja sam preskočila jer više nisam mogla da gledam razne moraliste. 24 sata su me napadali zbog Mikija, pokušavali od mene da naprave glupaču i idiota… Ja možda jesam blesava, ali budala i glupa i tupava nikad u životu nisam bila – rekla je Nadežda pa navela kako je najviše izašla zbog Miljane, da ne bi došlo do konflikta sa trudnom ženom.

– Znala sam da će doći do fizičkog kontakta sa trudnom ženom ako ne izađem. Nisam mogla više da trpim. A sa Lunom… Nisam znala zašto je na mene udarila, tu noć smo svi bili ludi, trebao mi je samo okidač. Bilo ko da je bio tu tada i rekao mi nešto što mi se ne sviđa, ja bih ga napala – rekla je Nadežda.