ŠAKO PORUČIO AFRIKI: Bolje da ne pričam TVOM DEČKU ŠTA SI RADILA PO CRNOJ GORI!

486

Rat koji bukti između pjevačice Sandre Afrike i pjevača Šake Polumente je dobio novi nastavak, a crnogorski muzičar je žestoko opleo po koleginici. Šaku su veoma izrevoltirale Afrikine riječi o tome da je postao “radni pjevač” odnosno muzičar koji nastupa samo na svadbama i ponekad na nekom splavu:

– Stvarno ne znam zašto ja i moje MC kolege smetamo nekome. Ko gubi, ima pravo da se ljuti! Vjerovatno da je posljednjih godina više vodio računa o svojoj, a ne o tuđoj karijeri, ne bi došao u ovu situaciju da postane radni pjevač na jednom splavu u Beogradu- izjavila je Sandra, što je Šaku razbijesnilo pa je poslao poruku za Afrikinog momka, fudbalera Vladimira Volkova.

– Koji je k*rac Sandra Afrika da bih ja razmišljao o njoj? Pa ja nisam u životu čuo njenu pjesmu, ne znam ni stih jedne njene numere, a ne da sad polemišem o toj ženi. Iskren da budem, znam ko je Sandrin momak. Njega poštujem i volim kao brata. Iz poštovanja prema njemu, neću otkrivati detalje iz njenog privatnog života i neću pričati šta je sve radila po Crnoj Gori.

Ovdje se nije zaustavio pa je dao savjet pjevačici kako da se ponaša prema njemu:

– Ti, bre, treba da ustaneš kada izgovaraš moje ime. Prestani da uzimaš moje ime u usta. Ti nisi pjevačica, jer ne znaš da pjevaš!