UŽAS! Sin poznate pjevačice PAO pod policijski auto, kola ga VUKLA 30 metara!

129

Jan Kovačević, sin hrvatske pjevačice i voditeljke Ivane Plechinger, doživio je u petak saobraćajnu nesreću.

Na Jana je na na pješačkom prelazu naletio navodno policijski automobil, koji ga je, po riječima pjevačice, nosio i vukao 30 metara.

“Nekad ti se zaista čitav svijet u sekundi treskom protrese. Jan je mogao da ode s ovog svijeta, a on ne samo da je ostao, već je po mnogima čudesno koliko je malo povrijeđen. Na njega je na pješačkom prelazu naletio policijski auto, nosio ga trideset metara i Jan je na kraju završio ispod vozila”, rekla je Ivana, a prenosi “24sata.hr”.

Ona je sve obožavatelje zamolila da ne spekulišu ko je kriv, jer po njenim riječima, to sada nije ni bitno.

“Na hitnoj je, iako poprilično izlomljen, zasmijavao sve dežurne sestre. Noćas mu je operisana noga, doktori su svi vrlo optimistični. Prije operacije brinuo se šta će biti s projektima koje priprema, diktirao nam koga sve da obavijestimo i govorio koje prijatelje da za njega nazovemo da se ne brinu”, ispričala je Ivana, čiji je sin zapravo “Jutjuber”.

Ona je objavila fotografiju Jana iz bolničke postelje.

“Zahvalila sam Bogu što nam ga je čuvao, jer znam da jeste. Danas u bolnici, iako sav u zavojima, sa osmijehom na licu priča nam kako želi da snimi video u kojem će da poruči svoj djeci kako moraju da paze kada prelaze ulicu, srećan što je živ”, rekla je Plechinger.