NJEGOV PRST JE ZA NJU FATALAN: Luna ponovo hvalila Slobin palac, pa se izlanula kako joj je Ognjen u povjerenju rekao da je Lepi Mića više neće napadati! (VIDEO)

152

Prethodne noći, Sloba Radanović i Luna Đogani su iskoristili slobodno vrijeme dok je trajala emisija, pa su neprimijetno porazgovarali u hotelu gdje pjevač boravi kao ovonedjeljni vođa.

Đoganijeva je definitivno odlučila da neće nastupati sa svojim bivšim dečkom na četvrtoj po redu “Zadrugoviziji” pa mu se požalila da ne zna kako će provoditi vrijeme dok ostali učesnici budu izvodili svoje numere na velikoj sceni.

– Misliš da ću moći da gledam Zadrugoviziju? Šta da radim, da ležim i da spavam? I meni je krivo. Šta si odgovorio na pitanja – pitala je Luna.

Oni su ponovo veliki dio razgovora pokušavali da sakriju, te su stavljali ruke na usta, šaputali i sklanjali se od kamera. Ipak, jedan dio konverzacije se jasno čuo.

– Meni je Milan prišao maloprije na krevetu, rekao mi da ne radim to, da me majka gleda. Kaže “Treba da budeš pozitivna, druži se sa ljudima, nemaš ništa od ležanja u krevetu. Šta će ti ovo u životu” – ispričala je Luna.

– Ubili su mi volju i za nastupima, i za pjevanjem i za životom. Oni samo neka ti pričaju – bio je bijesan Slobodan.

oganijeva je nastavila da prepričava svom bivšem dečku šta ju je savjetovao Milan Milošević ali on nije blagonaklono gledao na taj razgovor.



– Svi su protiv mene, cijela kuća. Svi me nešto odmjeravaju, mršte se. Zorica i Mića moraju da prokomentarišu sve što ja to radim. Ognjen mi kaže “Vjeruj mi, neće te više napadati, znam ja da neće” – objasnila je blogerka.

– Sad neću ni ja da nastupam, vjeruj mi. Vidjećeš sutra, šta sam ja, debil ovdje. Ako misle da je meni ta pobjeda na Zadrugovitiji nešto znači… Više mi se k*nja od svih njih – rekao je iznervirano Radanović.

Pjevač je u jednom trenutku potpuno poludio zbog rečenice koju mu je Luna šapnula pa se prisjetio i svojih roditelja.

– Sve je ovo previše, ništa nije vrijedno ovoga, vjeruj mi. Znam koliko se moja keva potresla zbog onoga što je ona rekla. Oni su stariji ljudi, oni konzervativno gledaju na sve to. Marš u pi*ku materinu, sve mi se zgadilo više. Nije lijepo to što sam uradio, ali šta sad da uradim, i boli me ku*ac – vikao je Sloba.

Poslije ove kratke, zategnute situacije, Đoganijeva nije mogla da odoli a da ne prokomentariše pjevačev palac, prema kom gaji posebne simpatije.

– Bože, Bože – divila se Luna Slobinim stopalima.

On nije reagovao na ovu vrstu komplimenata ali se nije ni bunio. Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji slijedi.