Kiju i Slobu izbacuju zbog ponašanja u Zadruzi!

221

Kija Kockar i Sloba Radanović mogli bi biti izbačeni iz “Zavetnika”, a sve zbog ponašanja u rijalitiju koje se nije dopalo onima koji su dio i na čelu tog pokreta!

Naime, Kija i Sloba dugogodišnji su članovi “Zavetnika”, a prema riječima izvora članovi istog ogorčeni su time što su Sloba i Kija najprije pristali da učestvuju u rijalitiju, jer ta politička organizacija smatra da se putem raznih rijaliti programa odvraća pažnja naroda od pravih i suštinskih problema i vrši kulturni i duhovni genocid nad građanima Srbije, što je i navedeno na sajtu Srpskog sabora “Zavetnici”.

Ono što je dodatno doprinijelo ovakvom razmišljanju pomenute organizacije jeste Slobin potez da prekrši bračni zavjet i u rijalitiju se upustio u ljubavnu vezu sa Lunom Đogani.

– Sloba i Kija su dugi niz godina u “Zavetnicima”. Oni su se i družili sa Milicom Đurđević Stamenkovski i Stefanom Stamenkovskim, bračnim parom koji je na čelu tog pokreta – započinje priču dobro obaviješteni izvor i dodaje da su Sloba i Kija svojim ponašanjem šokirali sve članove pokreta “Zavetnici”.



– Milica i Stefan Stamenkovski su Slobu i Kiju upoznali preko zajedničkih prijatelja. Imali su divno mišljenje o njima. Djelovali su im kao skladan bračni par, odan porodičnim vrijednostima, tradicionalno i patrijarhalno vaspitan – objašnjava izvor.

Kako kaže, ova dva para često su se viđala u jednom kafiću u centru Beograda.

– Sve se promijenilo kada je Sloba ušao u rijaliti i započeo vezu sa Lunom Đogani. Milica i Stefan su bili svjesni da mladi pjevač ulazi u rijaliti radi karijere, ali nisu očekivali da će on tamo prekršiti bračni zavjet i naći ljubavnicu – objašnjava izvor i dodaje da su Stefan i Milica mnogo više razočarani Slobom nego Kijom.

– Kija je ušla u rijaliti u pokušaju da spasi svoj brak i to je nekako ljudima razumljivo. Ali je tamo otkrila da je i ona imala ljubavnu vezu sa izvijesnim Andrijom Lazovićem iz Crne Gore, tako da je taj njen postupak članove i rukovodstvo “Zavetnika” veoma razočarao – objašnjava izvor.

– Članovi su bijesni i razočarani ponašanjem Slobe i Kije. Oni smatraju da oni svađama, psovkama i raskalašnim ponašanjem nanose štetu Pokretu “Zavetnici” te traže da se oni hitno izbace iz ove političke organizacije – zaključuje sagovornik.

Šta je sabor Zavetnici?

Srpski sabor Zavetnici je srpska desničarska organizacija, osnovana 15. februara 2012. godine u Beogradu koja se zalaže za krajnje konzervativne stavove protivi se članstvu Srbije u EU i NATO, zalaže se za političko i vojno približavanje Ruskoj Federaciji.