Potrčci Ana i Anđelo, Mića omiljeni! Kija oduševljena Slobinom odlukom, ustala i pred svima mu rekla: Imaš moj blagoslov!

385

Nakon šoka da je Sloba Radanović ovonedeljni gazda, usledio je i ništa manji šok tokom izbora potrčka! Pevač je napravio neočekivani izbor, kako što se tiče izbora potrčka, tako i izbora najomiljenijeg zadrugara.

Sloba je za ovonedeljne potrčke izabrao Anu Korać i Anđela Radanovića, što je bilo iznenađenje za sve zadrugare.

– Evo, do pre sat vremena nisam znao koga ću da stavim za potrčke, čak sam se i pre pola sata dvoumio – objasnio je Sloba pošto su ga svi gledali začuđeno.

Ipak, gledaoci su očekivali da će za potrčke staviti dve žene, a jasno je i koje…

– Nisam ja ženomrzac – nasmejao se Sloba na to, pa dodao kako mu je ta ideja (da stavi Kiju i Lunu za potrčke) ipak pala na pamet.

– Nemam nista lično protiv Anđela, ne želim da se ovo protumači pogrešno. Čuo sam neke gluposti pored bazena… Niko nije uticao na moje mišljenje – rekao je Sloba, što je potvrdio i Đekson i rekao kako mu je jedino žao Ane, jer u izolaciji ima puno buba.

I Kija je priznala da nije očekivala ovakvu Slobinu odluku.

– Kad je prozvao Anu, rekla sam volela bih da idem i ja, a to šta je uticalo na njegovu odluku… Ma, neću da komentarišem ništa. Nisam očekivala ni ovo, iskreno, ali njegova odluka, ne mešam se – rekla je Kija.

A onda je usledio još jedan šok!

– Moj omiljeni zadrugar, verovali ili ne, biće Lepi Mića. Ja sam njega ranije upoznao, ali on je pokazao da je čovek. On bukvalno služi ljudima da predstavi ko je kakav, on te ljude razotkrije. Dosta sam naučio od njega. Baš zato što sam ga upoznao, mislim o njemu kao čoveku sa kojim imam brdo tema za razgovor, jednostavno, eto, izabrao sam da on bude omiljeni- objasnio je Sloba, a Kija je ustala i prokomentarisala njegov izbor:

– Ja sam rekla: “Baš bi bio car, Mićo, tebe da postavi za omiljenog”!

– Znači, sad sam car? Hvala ti – našalio se Sloba, na šta su se svi slatko nasmejali.

– Sloba je izabrao sve iz kontra-čopora – rekao je Mića, omiljeni zadrugar.

– Ja sam se stvarno oduševila izborom omiljenog! Znam šta Slobodan voli, znam šta Mića voli, i stvarno sam se oduševila. Imaš od mene blagoslov! – rekla je Kija Slobi, a potom je i Luna iznela svoje utiske posle izbora potrčka.

– Ja sam se isto iznenadila. Nisam očekivala da će izabrati Miću, očekivala sam da će izabrati nekoga s kim se druži. Nisam očekivala ni da ću to biti ja, iako su me danas pitali za to. Malo mi je glupo, jer znam šta je Mića pričao, ali, eto, nadam se da će lepo da se druže tamo – izjavila je Luna.

Nakon toga Đoganijeva se osamila u ekonomskom dvorištu, a delovala je potpuno razočarano. Napominjemo i da Lepi Mića konstantno ponavlja kako je na Slobinoj i Kijinoj strani, brani instituciju braka te misli kako Sloba treba da se vrati svojoj ženi, pa je samim tim još neizvesnije šta će se događati narednih dana.