BOMBA: OTKRIVEN SLOBIN TAJNI PLAN!

121

Slobodan Radanović, kako prenosi Informer, ima pakleni plan da se u javnosti predstavlja kao slobodan muškarac, a da mu Kija i Luna budu – tajne ljubavnice!

Pjevač se, kako se navodi, na ovaj korak odlučio zbog karijere, jer smatra da će kao solo igrač imati više uspjeha kod djevojaka koje su mu najvjerniji fanovi. On nikako ne može da prelomi da li želi da nastavi zajednički život sa suprugom ili sa ljubavnicom, pa je, prema pisanju, riješio da ih – obe zadrži!

– Sloba planira da ubijedi i Kiju i Lunu da budu sa njim poslije Zadruge jer gaji emocije prema objema. I jednoj i drugoj u tajnosti govori da će tako najlakše skinuti medije sa grbače i staviti tačku na cijelu “špansku seriju”, kako on naziva njihov trougao. Planira da sam iznajmi stan a zatim da se jedno veče viđa sa Kristinom, a drugo sa Lunom – otkriva izvor iz Zadruge.



Prema njegovim riječima, Sloba će se, ipak, razvesti od Kije, ali će nastaviti ljubavni odnos sa njom i poslije rijalitija.

– Shvatio je da mu je za karijeru bolje da nema ženu i Kristinu ubjeđuje da je to jedini razlog zbog kog bi trebalo da potpišu papire, nazivajući to “lažnim razvodom”. Pošto klinke obožavaju mlade pjevače poput njega, Sloba će se javno predstavljati kao da je slobodan, a zapravo će vrtjeti obe oko malog prsta.

Izvor, između ostalog, dodaje:

– Pitanje je da li će one to prihvatiti, ali, ne bi me čudilo da pokleknu, jer ga obožavaju.