OD KIJE I LUNE MI SE POVRAĆA! Sloba ŠOKIRAO zadrugare i gledaoce onim što je ISPRIČAO NJEMU! (VIDEO)

346

Luna Đogani danas je dugo razgovarala u Rajskom vrtu sa Drvetom mudrosti, a nakon nje, na razgovor sa Drvetom došli su Sloba, Bora Santana i Đekson.

Njih trojica su imali jednu molbu za Drvo i Velikog šefa, a priču je započeo Bora:

– Mi smo malo u depresiji, teško nam je, gledamo da vreme ulepšamo i nama i gledaocima, pa smo hteli da te zamolimo da nam izađeš u susret, da pričaš sa Velikim šefom. Došli smo na ideju ja, Đekson i Sloba da nam izađeš u susret – započeo je priču Bora, i objasnio da bi voleli da dobiju klavijaturu, kako bi mogli da sviraju i pevaju uveče u pabu.

Drvo je kao i uvek obećalo da će njihove želje preneti Velikom šefu, ali i da ova tri zadrugara moraju da urade nešto zauzvrat.



– Vi ste jedan kreativan tim koji može smisliti neku zanimaciju koja bi gledaoce oduševila. Osmislite nešto energično, nešto što bi gledaocima bilo interesantno da gledaju – poručilo im je Drvo, nakon čega su Bora i Đekson došli na ideju da naprave himnu “Zadruge”. Međutim, Sloba je izneo potpuno neočekivani predlog, čim je čuo da treba da se smisli nešto što bi gledaocima bilo interesantno.

– Može Luna, Sloba i Kija – rekao je Sloba.