Sava Džehverović ušao u Zadrugu: Goca i Teodora pokušale da ne reaguju kako ne bi pali zadatak, a onda su ih savladale emocije! (VIDEO)

106

Zadrugari su u toku dana dobili zadatak da ignorišu sve strance koji dođu u Zadrugu, a šta god oni radili oni će morati da se ponašaju kao da oni ne postoje.

Međutim, Veliki šef je osmislio jednu fantastičnu ideju koja je sigurno oduševila cijeli region. S obzirom na to da Gordana Džehverović i Teodora Džehverović mjesecima nisu vidjeli nijednog člana svoje porodice, Sava Džehverović bio je sljedeći kog su takođe morali da ignoršu.

On je ušao u Bijelu kuću, a kada je prošao kroz sobu ukućanke su se zaprepastile. Goca je pokušavala da se suzdrži i da ne odreaguje, ali je Teodorina želja da ga zagrli bila jača od zadataka. Ona je svom bratu skočila u zagrljaj, a niko od zadrugara im nije zamjerio zbog ovoga.



– Ja sam tačno razmišljala o ovome, znala sam da će se to desiti! Joj Bože, kako sam sretna što sam ga vidjela, nisam mogla da izdržim ovo, izvinite! Sava je bio blijed kao kreč! – pričala je kroz plač Teodora.

– Do groba ću biti zahvalna zbog ovoga, hvala produkciji što je omogućila Teodori da vidi svog brata poslije 9 mjeseci! Izvinite što možda zadatak neće biti ispunjen, ona je stvarno šokirana zbog svega – rekla je kroz suze Gordana.

Kako je izgledao emotivni susret pogledajte i snimku ispod: