SA MNOM JE BIO FRAJERČINA, A VIDI GA SAD, PROPAO! Kija komentarisala Slobin izgled, on poludio, pa je UVRIJEDIO! (VIDEO)

155

Dok je sa svojim suprugom Slobodanom Radanovićem i ostalim ukućanima boravila u spavaćoj sobi, Kristina Kockar rekla je pjevaču da se nikada neće razvesti od njega i da će mu svaka djevojka biti ljubavnica.

U jednom trenutku Kija je prokomentarisala i Slobin sadašnji fizički izgled i prisjetila se dana kako je pjevač izgledao kada su bili u srećnom braku.

– Sa mnom je bio frajerčina, a vidi ga sad! Propao! Ja nisam ljubomorna, ja sam samo realna. Jeste li vidjeli onu sliku u novinama kada se ljubimo, a vidi ga sada na šta liči. On je, bre, zlo! Marš, možeš da kažeš keru! Od*ebi! – govorila je Kija Slobi.



Ana Korać čula je sve ovo, pa je iz šale izgovorila kako je ona Slobina sljedeća djevojka i da će biti zajedno kada izađu iz rijaliti programa “Zadruga”, međutim Kija i Lepi Mića su je savjetovali da Sloba nije za nju

– Možeš da mi pop*šiš! – bijesan je bio Radanović.

– Od*ebi! Kako te nije sramota! To možeš svojoj ljubavnici da kažeš! Ja tebi kažem da pop*šiš k*rac, šta? Tako da od*ebi, debilčino! E, Slobodane, prodao si me za k*rac! Bog sve vraća, sve što si meni ružno učinio! Počev od tebe i od drugih ljudi! Sve se vraća – pričala je Kija.