(VIDEO) ZBOG OVOGA JOJ JE POZLILO: Miljana Kulić prenijela Luni kako je saznala da je Sloba rekao kako voli Kiju, ali da ne zna kako se izvući iz situacije! ĐOGANIJEVA ZANIJEMILA!

169

Luna Đogani i Sloba Radanović su nakon osmomjesečne veze koju su započeli u Zadruzi odlučili da svoje emocije ostave po strani zbog cjelokupne situacije koja se njegovoj, još uvijek zakonitoj supruzi Kristini Kockar dogodila. Nakon što mu je priznala da ga voli, ona je doživjela smrtni slučaj u porodici.

Iako i dalje vjeruje u ljubav između njih i da će oni opstati i poslije rijalitija, Miljana Kulić odlučila je da je razuvjeri u to, a informacija koju je dobila Luni nimalo nije prijala.

– Ja ti se u majku kunem da mi je to rečeno, Sloba je jednoj osobi rekao da voli Kiju, ali da ne zna kako da se izvuče iz cijele situacije. Šta ti osjećaš?

Luna je ostala zamišljena poslije ovih riječi, ali je ipak ostala pri svom mišljenju da među njima i dalje postoji ista strast.

– Osjećam samo grižu savjesti, dogovorili smo se da smanjimo ljubljenje i grljenje, eto samo to …vrijeme će pokazati. Ja znam da on mene voli. Osam mjeseci ne može niko da glumi, ni se*s, ni poljupce, ni strasti, ni pisma, sve što smo ovdje proživjeli – rekla je Luna.

Šta joj je Miljana još rekla i kako se ovaj razgovor završio pogledajte u videu u nastavku.