ZVEZDE GRANDA: Igor Gmitrović: Trudiću se da od sebe napravim brend ukoliko mi se pruži prilika !

241

Igor Gmitrović dolazi iz Zaječara i ima svega 17 godina.U njegovom prvom pojavljivanju na ZVEZDE GRANDA, Igor je dobio svih pet tastera ali nažalost nije se našao među 5 takmičara koji su prošli dalje.

Igor je dobio ponovo šansu u baražu da pokaže šta zna,pjevao je pjesmu od Dženana Lončarevića “Nikome ni reč” nakon par stihova Bosanac je zajedno sa Snježanom prokomentarisao kako je ovo lijepo a kasnije i pohvalio Igora.

1374826_711556872205329_1895399008_n

Sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

Da tako je, bavim se pevanjem još od malih nogu, prvi moj nastup bio je na dečijem festivalu ”Muzikalni Kutak” i tu sam predstavio pesmu mog producenta Slobodana Perovića.I evo nakon par godina se konacno vidi moj napredak, zahvaljujući mojoj profesorki pevanja Aleksandri Todorović koja mi je dosta pomogla oko pevanja.

Ti si definitivno postao miljenik publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojio publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

Imam malu armiju, čiji se broj iz časa u čas povećava, mislim da nije zbog godina, nego kvaliteta pevanja a možda i izgleda, to će oni bolje reći od mene.

Kako si dosao na ideju da se prijavis na ZVEZDE GRANDA ?

Iz razloga zato što sam hteo da ovaj posao kojim se bavim podignem na veći nivo i postignem nešto više po pitanju pevanja, jer smatram da Zvezde Granda pružaju takvu mogućnost.

Odusevio si publiku a i cijeli Grand,kakva su tvoja ocekivanja na Zvezde Granda ?

Iskreno nadam se najboljem uskoro ide i novi krug, daću sve od sebe da se što bolje pokažem žiriju, a i publici.

Možda je prerano govoriti o tome, no očekuješ li ulazak u finale ?

Svako ko se takmiči u Zvezdama Granda se prijavio iz tog razloga, da stigne do finala, i glupo je reći da ne očekujem, nadam se bar da ću stići do top 12 to mi je cilj za sada, ali je prerano govoriti još o tome.

Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imas nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

Zabavljanje publike je nešto što me ispunjava, uglavnom su to za sada kako mogu nazvati ”private party” ali se nadam uskoro poziva nekog kluba gde ce moci da me cuju.Obavestiću ih na vreme.

Otvori dušu našim čitaocima portala, naročito pripadnicama ljepšeg pola…Kakvo je tvoje ljubavno stanje, šta se dešava na tom polju ?

Slobodan sam, nemam devojku a ni vremena za ljubav, tu je muzika u koju sam ludo zaljubljen i to mi je sasvim dovoljno.

Tko je ti uzor od estradnih umjetnika ?

Pa iskreno trudim se da budem svoj, da ne kopiram nikog, vec da mene kopira neko, trudicu se da od sebe napravim brend ukoliko se pruzi prilika. Mogu reći da je Toše Proeski čovek čiji rad previše cenim i poštujem. Pa eto njega ću navesti kao idola.

I za kraj poruka za sve nase vjerne citaoce !

”Follow your dreams!” (pratite svoje snove), i ne dozvolite da vas iko sputava u tome.

Ljubi vas i voli vaš Igor Gmitrović.