SVI SU PROTIV MENE, A I ON JE: Kija SLOMLJENA PLAKALA kao kiša, pa spomenula Slobu i zašto se raspao njihov brak!

303

Maca Diskrecija i Kija Kockar prethodne noći žestoko su se sukobile, a da obezbjeđenje nije uletjelo u kuću vrlo je izvijesno da bi došlo do većeg incidenta. Podsjetimo, sve je počelo time što je Maca uputila Kiji strašne riječi, da nikada neće roditi dijete pošto se operisala tamo dole.

Nakon ovih riječi Kija je bila van sebe, od bijesa je nasrnula na Macu i doslovce ju je svukla sa kreveta, a potom je otišla u garderober i počela da plače. Za njom su odmah došle Ana Korać i Zorica Marković koje su je tješile.

– E da, znaš šta je rekla kad si otišla: “Ja znam da to nju boli, zato sam to i rekla” i kaže Zorica reci joj “ku*vo”, kao što je ona tebi rekla – rekla je Ana.

– Ja nisam rekla to! Ona je meni rekla: “Puši ku*ac”, ja sam rekla: “Ti to bolje znaš”, to je sve što sam rekla… -objasnila je Kija.

– Nastaviće, ti to moraš da prevaziđeš – rekla je Zorica.

– I kaže: “Zato što je to boli, zato ću to i da joj pričam” – dodala je Ana.

– Ona je žensko, kako može tako nešto da mi izgovori?! – pitala je Kija.

– To je čista kopija Jelene Golubović! Ovako Jelena Golubović radi – rekla je Zorica.

– Ona zna da si ti favorit, to joj je taktika. Udara tamo gdje najviše boli i na nekog od favorita – objasnila je Zorica.

– Ja nikada ne bih nekome mogla to da izgovorim. To mi je jedina bolna tačka. Kako može tako da kaže ženska osoba drugoj ženskoj osobi kad je to stvar koja može svakom da se desi?! Još me kune. “Nećeš nikad roditi”. To je meni bolno, mi žene smo stvorene da budemo majke. Neka mi kaže šta god, ali za takve stvari ne mogu da se iskontrolišem! To mi je rekla: “Ti si operisala ribicu i nećeš biti majka”. Najgori period mog života je bio tada, kad mi se to desilo, saznala sam i ono za Slobodana… Desilo mi se sve u 7 dana. I rezultat svega toga je krah mog braka očigledno, i onda dođe ona i tako nešto mi kaže! Pri tom i ne znam da li mogu… Mislim, daj Bože da mogu da imam! – pričala je Kija kroz suze.

Nakon ovoga, Kija je izašla napolje kako bi se smirila, ali je na klupi ponovo počela da plače.

– Neopisivo je koliko mi je teško, ne razumijem i dalje kako je mogla tako nešto da mi uradi, da mi kaže! To mi je najveći strah da ne mogu da imam djecu, pa neke žene ni sa dva jajnika ne mogu da imaju djecu… Svi su protiv mene, i on je protiv mene…! I onda dođe ona i kaže takve stvari – rekla je Kija dodavši da je njen život trenutno skroz uništen.