Optužbe na račun Slobe: TUKAO KIJU, DIĆI ĆE RUKU I NA LUNU?!

200

Majka Miljane Kulić Marija tvrdi da je Slobodan Radanović tukao svoju suprugu Kristinu Kockar, te da će dići ruku i na svoju djevojku iz rijalitija Lunu Đogani. Mama trudne učesnice “Zadruge” smatra da je pjevač veoma nasilan i da mu je potrebna psihijatrijska pomoć.

– Sloba je veoma agresivan čovjek. Ne izaziva Luna to u njemu, on bi bio takav sa kojom god da je u vezi. On se suzdržava u rijalitiju zbog kamera, da ga narod ne bi osudio. Mislim da je napolju tukao Kiju. Vjerujem da će i na Lunu dići ruku, a ako je jednom udari nastaviće često da je bije – kaže Miljanina mama za “Informer Hit”.

Marija smatra da je Radanoviću preko potrebna stručna pomoć.

– Pukao je skroz. Hitno mora kod psihijatra, da mu se propiše nešto za smirenje. On se samopovređivao u rijalitiju, a onaj ko je sklon da digne ruku na sebe, dići će je i na drugog.

Njoj je strašno i to što je Anabela Atijas podržala svoju kćerku Lunu u tome da rasturi nečiji brak.

– Naravno da ćeš biti uz svoje dijete, ali ne možeš da podržavaš, ni u četiri oka, ni javno stvari u kojima griješi. Šta, ja sam budala, Miljanu ne volim, pa je iskritikujem za nešto što mislim da nije dobro uradila? Mnogo puta me ne posluša, ali moja je dužnost da joj kažem da griješi. Anabela je morala da objasni Luni da je Sloba oženjen, da se skloni od njega i da nađe nekog slobodnog. Zašto da njeno dijete vuče te repove da je razvela nekog? Pa i njoj može sutra da se vrati sve što Kija sada proživljava – smatra Marija i dodaje:

– Ma, kad malo bolje razmislim, i Anabela je isto uradila. Uzela je muža ženi koja je bila u osmom mjesecu trudnoće. Šta ja da očekujem od nje, kada je sa djetetom p*šila travu. Strašno! Uspavaju malo dijete, pa se d*ogiraju. Kompletno svi u kombi pa na psihijatriju. Možda javne ličnosti konzumiraju d*ogu da bi izdržale nastup, bile vesele, ali ovo sa djetetom u kući je nečuveno, ludaci! Da je ona moja prijateljica, prijavila bih je u Centar za socijalni rad, anonimnu prijavu bih poslala, samo što joj ne mogu ništa jer je Luna punoljetna. Ali da je maloljetna, oduzeli bi joj dijete – završava Kulićeva.