SLOBA ZANIJEMIO! Zadrugari u nevjerici nakon što im je pušten Kijin i Lunin STRASNI POLJUBAC! (VIDEO)

235

Luna Đogani i Kristina Kockar šokirale su javnost kada su odlučile da se pred svima poljube u emisiji “Amidži šou”, a ono što su uradile šokiralo zadrugare šokiralo je do te mere da je u Beloj kući u jednom momentu nastao muk!

Naime, njih dve su nakon pobede na ,,Zadrugoviziji 2″ ponovo bile pozvane u emisiju ,,Amidži šou”. Ognjen Amidžić im je priredio niz iznenađenja, a onda je došla na red jedna igrica koja je bila i te kako zanimljiva.

One su morale da pojedu gumenu žvaku sa duginim bojama, a takmičile su se koja će biti brža, pa su se i poljubile, a kako je to izgledalo mogli su da vide i zadrugari, koji su kratak insert gledali na plazmi u Beloj kući.

Čim su videli vrele kadrove na plazmi, zadrugari su zanemeli od šoka, a oni koji u tom trenutku nisu bili u dnevnoj sobi odmah su ustali iz kreveta i dotrčali kako bi videli o čemu se radi.

Sloba Radanović se nije našao u Beloj kući u ovom trenutku, već je nemo sedeo u izolaciji, a kako su reagovali ostali zadrugari kada su videli da su se poljubile Luna i Kija pogledajte u nastavku: