Nikad Nije Kasno: Uskršnja večer sa Sašom Matićem

346

Show koji daje šansu veteranima cijele regije i večeras u programu OBN-a od 20:50 sati. Ova je emisija posebna jer se emitira drugi dan Uskrsa i gosti su životopisni i šarmantni.

Veterani i ovog ponedjeljka pokazuju zašto su dio omiljenog show programa na Balkanu. Pokazat će sve svoje umijeće unatoč povredama, tremi i horoskopu. Pripremili su za ovaj krug i neka nova iznenađujuća izdanja. Posebnu energiju na sceni dat će im eminentni pjevači: Beki bekić, Stevan Anđelković, Petar Mitić, i Mira Aleksić. Uz poznate duete publika će se zabaviti u studiju ali i pored malih ekrana! U svojstvu žirija ovoga puta uz Sašu Miloševića Mareta našli su se uvijek duhoviti Saša Matić i šarmantna makedonka Aneta Micevska. Mare će otvoriti konkurs za Žikinu djevojku, Saša Matić kao i uvijek izazivati kandidate da budu što opušteniji, a gošća iz Makedonije širi pozitivnu energiju gdje god da se pojavi.

Za plasman u naredni krug borit će se Nataša Kuzmanović, Suljo Osmanović Dundo, Pero Miloš, Dušanka Radosavljević Bukinac, Goran Stanković, Leona Sušić i Slobodan Ikodinović Stipe.

Saznajte i vi zašto je ova emisija poznata kao ona koja promovira lijepu muziku, skladne emocije i sjajne pjesme, večeras nakon nove epizode četvrte sezone serije Elif.