On je takav skot prema meni… Kija razgovarala sa Anom Korać o Slobi, evo šta je poslije svega rekla o njemu (VIDEO)

96

Nakon što je Kristina Kija Kockar otvorila dušu i otkrila kako se nadala da će Slobodan biti otac njene dece, poverila se Ani Korać u dvorištu, dok su ćaskale na klupi.

Kija i Ana su se poslednjih meseci zbližile u Zadruzi i postale nerazdvojne, pa su se tokom jednog od razgovora, kada su se osamile, dotakle Slobodana Radanovića, Kristinine neizbežne teme.

– Meni da se to desilo, ja bih na sve načine pokušavala to da zaboravim… Najteže bi mi bilo da se sećam lepih trenutaka… Setila bih se šta mi je uradio i onda mi ne bi palo na pamet više da razmišljam o njemu. Povređuješ sebe… – savetovala je Kiju Ana.

– Znam, ali nije to tako jednostavno, veruj mi. Ja nikad nijednu vezu nisam gledala kao sad ću ja biti zauvek sa njim, ni za koga nisam tako mislila – samo za njega. Još i pre nego što smo se venčali. A on je takav skot prema meni – utučena je bila Kija.

– Eno ga, probudio se, odjednom za stolom sad, vozi mu se “škoda”… Ja ga znam najbolje… Mutav je, nesposoban, lenj, ali i te kako kvaran! – rekla je Kija.

A onda su njih dve razmišljale o stvarima koje su se prethodnih meseci događale u Zadruzi…

Telegraf