Kija je žena lavica koja tamo prolazi kroz pakao! Saška Karan se prvi put oglasila posle izbacivanja i otkrila SVE detalje iz Zadruge

106

Saška Karan, koja je sedam meseci provela u Zadruzi i ravnopravno se takmičila za glavnu nagradu zajedno sa ostalim stanarima Bele kuće, prvi put se oglasila posle izbacivanja iz rijalitija.

Podsetimo, Saška je izbačena iz Zadruge pre dva dana, tokom vanrednog izbacivanja, koje je bilo šok za mnoge. Pevačica je to dočekala sa oduševljenjem, a Miljana je plakala zbog njenog odlaska.

Saška se sada prvi put oglasila na Fejsbuku i njen status prenosimo u celosti:

– Dragi moji, izašla sam iz najgledanijeg šou programa živa i zdrava. Iskreno, bilo je jako teško u svakom smislu. Da se razumemo, najteže od svega su ljudi koji su u Zadruzi. Tačnije, tamo se nalazi čopor na čijem je celu govedo iz Kupinova ili us*ani general Miki iz Kupinova. Njegova želja je samo prvo mesto i pare. Želja njegovih prijatelja je da uzmu “škodu” i pare, i svi drugi su im meta. Napadaju svakog ko im smeta na tom putu. Napadaju svakog ko je jak i koga narod podržava. Izmišljaju, podmeću, dogovaraju se, ruše.

– Ja sam imala hrabrosti da se suprostavim tim ološima. Nisam se bojala niti sam uzmicala. Stala sam na stranu pravde, stala sam na stranu žena koje muškarci hoće da ponize i zgaze, stala sam na stranu pravih muškaraca, gospode i džentlmena kojih ima u Srbiji i svetu. Stala sam na stranu Kije, žene lavice, koja tamo prolazi kroz pakao. Toj ženi ološi u Zadruzi nameću krivicu da je ona kriva što ju je muž javno ponizio i prevario. Stala sam na stranu Miljane, trudnice u šestom mesecu, koju čopor napada i kidiše na nju. Iskreno, u Zadruzi sam se stalno pitala da li sam na pravom putu. Sada kad sam izašla, shvatila sam da nisam pogrešila. Shvatila sam takođe koliku ogromnu podršku imam od Vas koji ste me konačno razumeli. Vidite konačno da pred vama stoji Saška Karan, borac za pravdu, istinu, ljubav, prijateljstvo. Hvala što ste me podržavali i bili uz mene. Vaša Saška – napisala je bivša učesnica Zadruge na Fejsbuku.

Telegraf.rs