MAJMUN, DEBILČINA, SKOT! BOG ĆE MU VRATITI: Ove Kijine riječi govore koliko ju je Sloba povrijedio!

94

Kristina Kija Kockar, u ranim jutarnjim satima, pjevala je svoje omiljene pjesme zajedno sa Anom Korać, a u jednom trenutku dotakla se braka sa Slobodanom Radanovićem koji ju je prevario u “Zadruzi” sa Lunom Đogani.

Kija je sa Anom razgovarala i o dečku Andriji Lazoviću, svojoj majci Nadici, o životu i svemu onome što je preživjela zbog prevare koju joj je priredio suprug.

– Kako ću imati više normalnu vezu? Kako Andrija da nastavi normalnu vezu? Možda se on ohladio od mene? Ne znam ni da li me čeka. Sve ovo što priča ovaj majmun! Debilčina, hoće kadar preko mene. Svi su se nakačili na mene! Cijela kuća mene proziva. Svaka druga riječ sam ja. Nešto u vezi mene – govorila je Kija i nastavila:

– Kako je mojoj mami? Neću da mu dajem na značaju, jer on to hoće. Hoće k*rac! Ja uvijek gledam dobro u ljudima i vjerujem ljudima. Nikome ne bih učinila ništa loše. Mene kada neko nagazi, ne dao ti Bog! Moja mama to zna i čudi se što sam ja takva prema Slobodanu. On zna kakva sam ja, zato se čudi. Zna šta je uradio. On je moj muž, brate, ali on… Bolje bi mu bilo da me ne iskušava! – rekla je Kristina.

Kristina Kockar je u nastavku rekla Ani Korać, dok su pričale u radionici, da se nada da je njena mama ponosna na nju.

– Meni se plače svaki dan po cijeli dan. Ovo što se meni dešava… gdje sam ja, to samo ja znam. Ja se nadam da je moja mama ponosna na mene. Da nije tužna. Treba da bude ponosna i srećna što je on skot ispao i sve će mu to Bog vratiti – izjavila je Kockareva.

Svet