Neće ona ništa čistiti! Miljana dodijelila zadatak Luni da očisti sobu, Sloba napravio haos! (VIDEO)

328

Miljana Kulić kao ovonedeljni vođa dobila je zadatak da pročita pismo Velikog šefa i zadrugarima podeli zadatke koji se tiču sređivanja celokupne kuće, kao i paba i dvorišta, kako bi ukućani u čistom i sređenom okruženju dočekali uskršnje praznike.

Međutim, prilikom podjele poslova nastao je opšti haos, pa su se zadrugari ponovo posvađali, jer su neki odbijali da obave zadatak koji im je Miljana podijelila.

Neki nisu htjeli da rade zbog malog budžeta koji su dobili, a neki iz drugih razloga, pa je uslijedila žučna rasprava. Kada je Miljana dodijelila Luni zadatak da očisti spavaću sobu, Sloba je ustao i žestoko odbrusio Miljani da Luna to neće raditi, posle čega je Kulićeva izrevoltirana time osula paljbu po njima.

– Luna, je l’ možeš da očistiš spavaću sobu? – pitala je Miljana, a pošto nije dobila odgovor dodala je:

– Luna će čistiti spavaću sobu!

– Neće Luna čistiti spavaću sobu! – kazao je Sloba.

– Ja sam joj rekla, ona ne mora – rekla je Miljana.

– Ne mora ona ništa! – odbrusio je Sloba.

– Luna će čistiti spavaću sobu! – ponovila je Miljana.

– Pa neće! Neće čistiti! – rekao je Sloba besno.

– Produkcija je napisala: “Vođa će odrediti”. Ovo dvoje baba i deda od 70 i 80 godina Sloba i Luna, ništa uradili nisu, spavaju do 8. Šta je problem za jednu djevojku da pomete sobu?! Sram je bilo, ja sam čistila i prala sudove, a trudna sam, šta je problem da počisti sobu?! – vikala je Miljana.

Telegraf