Overeem htio smršaviti, a postao još teži! (FOTO)

202

Overeem-FightMag

Alistair Overeem u noći sa subote na nedjelju naći će se u jednoj od možda i najbitnijih borbi u svojoj karijeri. Ukoliko ubilježi novi poraz u UFC-u mogao bi mu opasno prijetiti otkaz, iako mnogi ne vjeruju da će se Dana White samo tako odreći jedne od svojih najvećih zvijezdi.

No, kako god bilo, mnogi su primijetili da je Reem dosta toga promijenio u svojim pripremama, koje je ovog puta velikim dijelom odradio na Tajlandu u klubu koji je navodno povezan s Gloryjem.

Alistair je prije nekoliko dana otkrio i kako radi na skidanju kilaže, a sve u korist kondicije. “Izgubio sam par kila. Želim poboljšati svoju kondiciju i zbog toga sam morao izgubiti par kila. Zapravo, to je povezano jedno s drugim. Kad radite na podizanju kondicije gubite na kilaži. Moram biti bolje pripremljen”, rekao je Overeem.

No, mnogi su primijetili da je na službenom vaganju prije meča protiv Franka Mira na UFC-u 169 zapravo bio još teži nego prije svoje prethodne borbe. Radi se o razlici koja ja manja od jednog kilograma, ali dosta fanova je s velikim zanimanjem popratilo tu informaciju…

 1Reem-kile

 
 
 
Izvor:fightsite.hr/e-turneja.com